Fujitsu

Fujitsu is hét merk voor het verkoelen en verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van split aircoheaters, multisplitsystemen en slimme VRF oplossingen voor de utiliteit. 

Groupe Atlantic Nederland (voorheen Orcon BV en Thercon BV) zijn al tientallen jaren exclusief importeur in Nederland van dit Japanse topmerk. Fujitsu is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit en biedt oplossingen voor elke situatie. 

De Fujitsu-systemen staan vooral bekend om hun efficiëntie en milieuvriendelijk omdat ze een minimum aan primaire energie verbruiken en een veelvoud aan klimaatcomfort leveren. 
 

Fujitsu ASYG KPCA 

De hoog aan de wand modellen hebben een compact en strak design en bieden zowel een hoog comfort als hoge energieprestaties. Middels de (optionele) Wifi-interface kunnen de toestellen makkelijk op afstand worden bediend. Het koelmiddel R32 garandeert optimale prestaties met een lagere milieu-impact. 

Dit maakt ze uitermate geschikt in talloze situaties waarbij ze traditionele verwarmings- en koelingssystemen kunnen vervangen. Doordat ze all-electric zijn, en flexibel geplaatst kunnen worden zijn ze met name voor renovatie situaties erg geschikt.

  Bekijk het assortiment

Meer dan 50 jaar ervaring 

Met onze eerste roots in 1970 zijn we van een hecht familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste nationale ontwikkelaars en leveranciers van all-electric binnenklimaat systemen voor het verwarmen, verkoelen, en ventileren van woningen en utiliteits gebouwen. Onze focus ligt op het ontwikkelen, produceren en leveren van de beste producten die passen in de wereld van nu. 

Onderdeel van Groupe Atlantic Nederland 

Sinds 2021 hebben Orcon BV en Thercon BV officieel hun krachten gebundeld  onder de vlag van Groupe Atlantic Nederland. Groupe Atlantic Nederland kan als enige aanbieder op de markt écht slimme en geïntegreerde totaaloplossingen bieden. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit. 

Zo kun je er overal duurzaam verkoelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren.