Georg Fischer

Georg Fischer N.V. is de Nederlandse vestiging van het wereldwijde GF Piping Systems. Zij leveren onder meer hoogwaardige kunststof leidingsystemen en aanverwante producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie, kortom een compleet productprogramma kunststof leidingsystemen.
 

Compleet productprogramma kunststof leidingsystemen

Om welk materiaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer), Georg Fischer produceert het voor je. Om welke verbindingstechniek het ook gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, spiegellassen, infraroodlassen, rillooslassen, klemmen, knellen, schroefdraad of flenzen), Georg Fischer heeft het voor je beschikbaar. Om welk product het ook gaat (buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen), Georg Fischer levert het. Meer dan 70.000 verschillende soorten producten uit één hand.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als bedrijf ziet Georg Fischer kwaliteit, milieu en arbo als belangrijke aspecten van de dagelijkse bedrijfsvoering. Dit heeft in het verleden geresulteerd in diverse certificeringen zoals ISO 9001 (sinds 2001), ISO 14001 (sinds 2006) en OHSAS 18001 (sinds 2010). Ze communiceren graag helder en transparant met stakeholders over de MVO-prestaties en doelstellingen. Verificatie volgens FIRA was voor daarom een logische stap. Sinds 1 februari 2019 is de berichtgeving over de MVO-prestaties van Georg Fischer door het MVO-register overgenomen van de FIRA.