Georg Fischer

Georg Fischer N.V. is de Nederlandse vestiging van het wereldwijde GF Piping Systems. Zij leveren onder meer hoogwaardige, kunststof leidingsystemen en aanverwante producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie, kortom een compleet productprogramma kunststof leidingsystemen.

Compleet productprogramma kunststof leidingsystemen

Om welk materiaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE100, PP-H, PB, PVDF, RVS), GF produceert het voor je. Om welke verbindingstechniek het ook gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, spiegellassen, infraroodlassen, rillooslassen, klemmen, schroefdraad of flenzen), GF heeft het voor je beschikbaar. Om welk product het ook gaat (buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen), GF levert het. Meer dan 60.000 verschillende soorten producten uit één hand.

Onderhoudsvrij klimaatleidingsysteem

Voor de klimaattechniek biedt GF COOL-FIT aan, een onderhoudsvrij leidingsysteem. COOL-FIT bestaat uit een PE100 mediumvoerende binnenbuis die voorzien is van een hoogwaardig isolatieschuim. Het isolatieschuim wordt beschermd door een slagvaste buitenmantel, waardoor het isolatiemateriaal niet beschadigd kan worden. Een voorgeïsoleerd, alles-in-één koelleidingsysteem met buis en fittingen dat elke vorm van corrosie en condens tegengaat.

Het systeem is bovendien erg energie-efficiënt én is 50% sneller te installeren in vergelijking met metalen leidingsystemen met na-isolatie!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

GF onderschrijft het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Om dit te bereiken zetten zij zich in voor de belangen van klanten, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap.

De belangrijkste MVO-aspecten voor GF zijn in kaart gebracht door de Stichting MVO-Register. Er is een helder MVO-beleid en de bijbehorende doelen zijn vastgesteld en voor iedereen openbaar op de website van het MVO-Register!