Grundfos

Grundfos ontwikkelt wateroplossingen voor de wereld. Zij bepalen de norm op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Grundfos is een pompbedrijf dat dagelijks miljoenen mensen raakt. Met oplossingen helpen zij partners en klanten om water van A naar B te verplaatsen. Drinkwater leveren voor de kleinste dorpen en de hoogste wolkenkrabbers, afvalwater behandelen, verwijderen en warmte en comfort brengen aan de wereld - of afkoelen.
 

Soms is er ergens te veel water en soms juist te weinig. Bij Grundfos zijn we super enthousiast om oplossingen te vinden voor dergelijke watervraagstukken. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. We dromen er soms zelfs van.

Bij alles wat we doen hebben we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Dat resulteert in hoogwaardige producten die ook nog eens enorm energiezuinig zijn.

Stiekem zijn wij zelf al fan van onze producten, maar: WE WANT TO BLUE YOUR MIND!

Meer weten over 'Blue My Mind'? Klik HIER.

Bekijk de pompen van Grundfos 

Grundfos Nederland 

Grundfos Nederland is sinds 2007 gevestigd in Almere en er werken circa 100 medewerkers. Om de klant zo gericht mogelijk te helpen met de beste oplossing is Grundfos gesegmenteerd op basis van de markt. De segmenten zijn onderverdeeld in: Building Services, Industry en Water Utility.

Water

Grundfos Nederland heeft een zeer breed productenpakket. Dit bestaat onder andere uit: circulatiepompen, drukverhogingsinstallaties, inline- en blokpompen, opvoerinstallaties, brandblusinstallaties en meertraps pompen. Tevens levert Grundfos Nederland binnen dit segment dompelpompen en pompbesturingssystemen. De producten worden met name toegepast in nieuwbouwprojecten en de vervangingsmarkt.

Tekst gaat verder onder de video.

De toekomst

Volgens Grundfos ligt de toekomst in energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos nu en in de toekomst door met het inzetten van duurzaamheid in alle vormen.

Grundfos gelooft een verplichting te hebben om zich altijd verantwoord te gedragen - zowel zakelijk als maatschappelijk. Overal waar ze werken leven ze internationale en lokale normen, regelingen en wetgeving na.

Bovendien werkt Grundfos op een manier die voldoet aan de ethische, juridische en algemeen bekende verwachtingen die de maatschappij van het bedrijf heeft - of zelfs verder gaat dan deze verwachtingen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben voor het milieu, de medewerkers en lokale gemeenschappen, het praktische gebruik van producten en ook het uiten van eerlijk en correct gedrag naar klanten, leveranciers en concurrenten toe.

Duurzaamheid

In aanvulling op verantwoord ondernemen en naleving is duurzaamheid een belangrijk concept binnen Grundfos. De algehele doelstelling voor deze generatie is het overdragen van de planeet aarde aan de volgende generatie als een schonere en krachtiger plek dan die we geërfd hebben.