HZ Weitzel

HZ Hans Weitzel is opgericht in 1963 en gericht op het wegwerken van verwarmingsleidingen en systemen. Sinds 1963 is het assortiment alleen maar verder uitgebreid. Naast plintprofielen, biedt HZ ook verticale buisbekleding en verbindingssystemen voor radiatoren. 

Het HZ-systeem voor perfecte voorwandinstallatie

De voordelen van voorwandinstallatie voor de modernisering van de verwarming liggen voor de hand: geen beiteling van muursleuven, geen bouwafval in bezette ruimten, geen latere renovatiewerkzaamheden, korte installatietijden en kostenbesparing. Een state of the art voorwandinstallatie omvat het afdekken van de verwarmingsbuizen die op pleisterwerk zijn gelegd.

HZ levert het juiste systeem voor pijpbekleding.
Parallel aan de vloer gelegde verwarmingsbuizen worden weggewerkt met de hoogwaardige HZ plintprofielen. Een grote verscheidenheid aan decors en verschillende plintafmetingen in 4- en 2-meter lengte laten nauwelijks wensen onvervuld. De gemakkelijk te hanteren HZ-bevestigingstechniek zorgt voor een snelle en eenvoudige montage.

Een snelle en optisch overtuigende aansluiting op de radiator bij voorwandmontage bereik je met de HZ radiatoraansluitsystemen. Zij worden aangeboden voor alle soorten verbindingen: persen, schroeven en solderen. Het gebruik ervan levert een aanzienlijke tijdwinst op.

Voor het verticaal geleiden van buizen biedt HZ stijgprofielen in U- en L-vorm in in totaal zeven verschillende maten. Leidingen aan muur en plafond worden moeiteloos afgedekt. Zij zijn onmisbaar voor de bekleding van geïsoleerde stijgleidingen. 

Bij HZ producten wordt bijzondere nadruk gelegd op montagevriendelijkheid. Snelle en vlotte installatie is mogelijk, zelfs in moeilijke installatiesituaties in oude gebouwen.

Meer informatie? www.hz-weitzel.de