Welkom bij IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering is dé toonaangevende leverancier van waterzijdige distributie- en temperatuurregelingssystemen in gebouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring in meer dan 100.000 projecten over de hele wereld helpt IMI Hydronic Engineering klanten het perfecte binnenklimaat te bereiken tegen minimale energiekosten.

Waarom kiezen voor IMI Hydronic Engineering?

Al zo lang wij bestaan (sinds 1897), spelen wij een voortrekkersrol in de HVAC-industrie. In onze merken portfolio zit alles wat onze klanten nodig hebben - een compleet gamma unieke, toonaangevende producten en diensten waarmee de beste HVAC-oplossingen gerealiseerd kunnen worden. Onze productmerken IMI PneumatexIMI TA en IMI Heimeier bieden u oplossingen op het gebied van drukbehoud en waterkwaliteit,  waterzijdig inregelen en regelen, en thermostatische regeling.

Onze missie

Onze missie is “Baanbrekende Engineering voor een betere wereld". Bij IMI hebben wij een sterke betrokkenheid bij het milieu. Wij begrijpen de impact van onze producten op het milieu en de verantwoordelijkheid die wij hebben bij het creëren van duurzamere HVAC-systemen om onze prachtige planeet te helpen behouden.

Gebouwen verbruiken 40% van alle energie ter wereld, waarvan 50% voor rekening komt van HVAC-systemen. Als belangrijke speler in de HVAC-sector is het voor ons van essentieel belang bij te dragen tot de beheersing van de klimaatverandering. Niet alleen door het voortouw te nemen in de ontwikkeling van energie-efficiënte HVAC-oplossingen, maar ook door onze belofte na te komen om het milieu te beschermen via voortdurende verbetering van ons productieproces. Lees meer over onze missie Road to Net-Zero (imi-hydronic.com)

Eersteklas producten

Topkwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaar, en eenvoudig en supersnel te installeren. Bekijk hier ons assortiment bij Rensa.

1 op 1 compatibiliteit

Al onze producten zijn compatibel/uitwisselbaar met de producten van andere merken.

HVAC totaaloplossing

Dankzij de synergie van onze merken kunnen wij u een uniek en uitgebreid gamma oplossingen bieden voor al uw behoeften op HVAC-vlak.

Eersteklas pre- en aftersales-service

Heeft u een vraag? Wij zijn er om u te helpen!
IMI Hydronic Engineering BV
Klipperaak 101 (1e etage)
2411 ND  BODEGRAVEN
Telefoon: +31 172 49 20 41/Email: Salessupport.nl@imi-hydronic.com