Inventor

Inventor is al 50 jaar succesvol in meer dan 50 landen in de wereld met hoogwaardige producten en uitstekende service op het gebied van airconditioning, warmtepompen en elektrische apparaten.  

Met continue investeringen in het voldoen aan de behoeften van de consument, het aanbieden van producten van superieure kwaliteit en uitmuntend ontwerp.

Geproduceerd door de grootste airconditionerfabrikanten wereldwijd, genieten Inventor-units een goede reputatie van uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende prestaties! 
Inventor streeft ernaar de airconditioning professional en eindgebruiker producten van topkwaliteit aan te bieden tegen concurrerende prijzen.  
 
Wij bieden flexibele producten en diensten om aan de specifieke behoeften van elk individu te voldoen. Onze brede productassortimentmix wordt continu geüpdatet; nieuwe producten worden jaarlijks geïntroduceerd na nauwlettend toezicht op de wereldmarkt, evenals de sociale en ecologische trends. 
 
Inventor heeft sinds de oprichting tot vandaag geleid tot zijn huidige toppositie op de markt voor airconditioning en elektrische apparaten en dat is terug te zien in de garantie periode van maar liefst 5 jaar. 

Aria airconditioner

  • Maximale energiebesparing met de hoogste energieklasse.
  • Aangename atmosfeer en bescheming tegen virussen door de geïntegreerde ionisator. 
  • Schoon en gezonde omgeving dankzij de sterilisatie HEPA-filter.
  • Betere luchtkwaliteit door het Triple Action Filter.
  • Extra comfort en energiebesparing dankzij de Follow Me-Functie.