Inventum

Duurzame, energiebesparende oplossingen bieden is wat Inventum elke dag opnieuw drijft. Daarbij kijken ze verder dan de huidige wet- en regelgeving, de huidige eisen vanuit klanten en de huidige technologische mogelijkheden. Zodat Inventum’s ventilatie- en warmwatersystemen van vandaag ook de oplossing voor morgen met zich meedragen.
 

Wanneer je kiest voor Inventum, kies je voor zekerheid. De zekerheid dat je voor een partij kiest die precies begrijpt wat jij als Nederlandse, professionele klant nodig hebt en hierop inspeelt met innovatieve totaaloplossingen.

'Samen maken we het verschil'

Wie je ook spreekt bij Inventum, je proeft de ambitie om samen het verschil te maken en het energieverbruik in woningen tot nul te reduceren. Dat doen ze door het ontwikkelen van energiezuinige producten, maar ook door bestaande producten steeds duurzamer te maken.

Assortiment

De energieoplossingen van Inventum worden toegepast in zowel bestaande als nieuwbouwsituaties, in de woning- en utiliteitssector. Ze bieden een breed assortiment boilers en ventilatiewarmtepompen. Van keukenboilers tot pasklare energieconcepten, waarmee je eenvoudig meerdere stappen in een energielabel maakt. Met meer comfort voor de eindgebruiker als extra resultaat.