Merford

De leefomgeving van mensen veilig, gezond en comfortabel maken. Dat is wat Merford doet. Ze reduceren iedere vorm van geluidsoverlast rondom de warmtepomp met de innotieve warmtepompomkasting DICE. 
 

Merford is gevestigd in Gorinchem, bestaat al sinds 1956 en ziet het als een missie om de leefomgeving van mensen veilig, gezond en comfortabel te maken door iedere vorm van geluidsoverlast te reduceren. Merford biedt de meest innovatieve, hoogwaardige en duurzame totaaloplossingen op het gebied van geluidsbeheersing, deuren en gevels. Daarnaast is Merford een kennispartner. 

Alle maatwerkoplossingen maakt Merford op de hoofdlocatie in Gorinchem. Daar werken plaatwerkers, engineers, tekenaars en monteurs onder één dak samen.

Duurzaam

Merford ernaar in iedere productcategorie een duurzame optie te kunnen bieden; een product dat eenvoudig hergebruikt kan worden en bovendien gerecycled is of duurzaam gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan Akotherm, het meest verkochte absorptiemateriaal, dat voor ongeveer 80 procent uit hergebruikte petflessen bestaat en 100 procent recyclebaar is.

Ook het productieproces wordt met het jaar milieuvriendelijker. Met regelmaat leggen zij onderdelen van de processen onder een vergrootglas en onderzoeken ze manieren waarmee ze minder impact hebben op het milieu.