Nefit Bosch

Sinds Nefit Bosch in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is het programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit Bosch een sterke naam.
 

Nefit Bosch staat voor zekerheid. Zij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening. Ze onderscheiden zich daarbij door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening.

Nefit en Bosch
Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern. Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is de organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.

Productie

In Deventer vindt de productie plaats van HR-ketels die onder de merknaam Nefit Bosch worden verkocht in Nederland. Ook de toestellen die - onder verschillende andere merken - in meer dan 20 landen in Europa en daarbuiten worden verkocht, worden in Deventer geproduceerd.

Nefit Bosch beschikt over een zeer geavanceerd productiesysteem met alle aandacht voor kwaliteit. Bij de productie gelden net zulke strenge eisen als in de auto-industrie. HR-ketels worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk toestel mee in de doos.

R&D

Op dezelfde locatie in Deventer bevindt zich ook het Kenniscentrum. Hier wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Meer dan zeventig specialisten onderzoeken en ontwikkelen er nieuwe systemen en warmteconcepten.