Orcon

Orcon

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelen ze met en voor de markt, kennis en technologieën voor het creëren van een buitengewoon binnenklimaat waarin mensen op een gezonde, comfortabele, energiezuinige en betaalbare manier kunnen wonen, werken en leren. Frisse buitenlucht naar binnen brengen, dat is wat Orcon drijft. Zo stil, zuinig, gezond en comfortabel mogelijk.
 

Orcon ontwikkelt en produceert ventilatiesystemen voor woning, kantoor, fabriek, horeca of school. Een gezond binnenklimaat vraagt veel kennis van ventilatie. Maar vooral: voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen en innovatieve producten.

Ventilatie is maatwerk

Elke situatie is anders. Daarom vraagt de optimale ventilatie om maatwerk. Orcon denkt mee met de installateur en biedt oplossingen op maat voor de ventilatie van woningen (zowel renovatie als nieuwbouw), kantoren, winkels, zorginstellingen, horeca en scholen.

Energiezuinig ventileren

Orcon besteedt veel aandacht aan energiezuinige ventilatie. Ze ontwikkelen ventilatiesystemen voor het energieneutrale ‘passief huis’ en energiezuinige ventilatie voor een ‘groen’ energielabel of EPC. Zo dragen ze met een buitengewoon binnenklimaat ook bij aan een gezond buitenklimaat.