Panasonic

Met meer dan 60 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector. Panasonic leert met een divers netwerk van productie- en R&D-faciliteiten innovatieve producten op basis van state-of-the-art technologieën die wereldwijd de norm voor airconditioners zetten. Panasonic breidt zich wereldwijd uit en biedt superieure internationale producten die grenzen overstijgen.
 

Panasonic zorgt voor uniform niveau van kennis en kwaliteit in de volledige keten. Panasonic biedt haar klanten opleidingscentra en trainingsfaciliteiten voor installateurs, studiebureaus en service teams in alle landen. Projecten zijn bij Panasonic in veilige handen.

Panasonic zet zich in om Europese klanten innovatieve verwarmings- en koeloplossingen te leveren, die niet alleen aan de eisen voldoen maar deze overstijgen. De sleutel tot succes is hierbij Panasonic's investering in R&D, productie en training om innovatieve, baanbrekende producten mogelijk te maken en investeringen in distributiekanalen en partners om deze producten toegankelijk te maken in Europa.

Panasonic beschikt over een uitgebreid netwerk van trainingscentra en academies voor installateurs, ontwerpbureau's en serviceteams in alle grote Europese lidstaten.

Tekst gaat verder onder de video.

Het bedrijf is ook wereldleider in innovaties en diende meer dan 91.539 patenten in om het leven van klanten te verbeteren. Bovendien is Panasonic vastberaden om zijn positie in de voorhoede van de markt te behouden.

In totaal produceert Panasonic meer dan 200 miljoen compressoren, waarvan de productie plaatsvindt in 294 fabrieken verspreid over de gehele wereld. Je kunt verzekerd zijn van de extreem hoge kwaliteit van de warmtepompen van Panasonic.

Deze wens om te excelleren heeft Panasonic 'de internationale marktleider gemaakt op het gebied verwarmingsoplossing en turn-key airconditioningsystemen voor zowel woningen, middelgrote gebouwen zoals kantoren en restaurants als grote gebouwen'.

Brochure