Radson

Warmte maakt van een huis een thuis. Nooit eerder was warmte zo mooi, makkelijk en aantrekkelijk. Met Radson kiest u dan ook voor een totaaloplossing. Of je nu gaat bouwen of renoveren, bij ons kan je altijd terecht voor advies op maat. Radson biedt een uitgebreid assortiment aan radiatoren, in diverse designs, afmetingen en kleur en. Daarnaast vind je bij Radson ook een brede selectie elektrische radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

Radson is een merk van de Purmo Group en gespecialiseerd in duurzaam klimaatcomfort binnenshuis, door middel van innovatieve oplossingen voor verwarmen en koelen. Het uitgebreide productaanbod omvat radiatoren, badkamerradiatoren, vloerverwarming, convectoren, kraanwerk en bedieningen en warmtepompen. Purmo Group is een Finse onderneming en de Europese leider in hun branche. Met 3.300 professionals zijn ze wereldwijd actief op meer dan 50 locaties in 26 landen en produceren, verkopen en distribueren ze kwaliteitsproducten aan klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Helsinki, Finland.

Meer info: www.radson.com/nl

.video-container { position:relative; padding-bottom:56.25%; padding-top:30px; height:0; overflow:hidden; } .video-container iframe, .video-container object, .video-container embed { position:absolute; top:0; left:0; width:100%; height:100%; }

Kwaliteit & Milieuzorg

Naast het aanbieden van kwaliteitsproducten investeert Radson continu in kwaliteit en innovatie, rekening houdend met het milieu. In haar productieproces streeft Radson naar een minimaal verbruik van grondstoffen, energie, water, een vermindering van het geluidsniveau en de luchtuitstoot.

Radson bewijst elke dag opnieuw dat water- en lucht- zuivering, geluidsbeheersing en warmterecuperatie perfect samen kunnen gaan met een gezonde rentabiliteit. Grenzend aan een natuurgebied wil Radson zich op een harmonieuze manier met oog voor de natuur verder blijven ontplooien.