Rehau

Op het gebied van energiezuinig bouwen, gebruik van hernieuwbare energie en watermanagement, maar ook op het gebied van mobiliteit en future living zorgt REHAU voor duurzame bijdragen aan de ecologische en economische uitdagingen van morgen. Competentie en innovatie hebben ons tot een toonaangevende systeem- en dienstenleverancier gemaakt van op polymeren gebaseerde oplossingen voor de bouw, de automotive sector en de industrie.
 

Betrouwbaar en innovatief

Dankzij slimme innovaties en hoge betrouwbaarheid realiseert Rehau langetermijn voordelen ten opzichte van de concurrentie. De branchspecifieke knowhow op de drie werkgebieden bouw, automotive en industrie combineert Rehau consequent tot een doordacht systeemaanbod op product-, advies- en serviceniveau.

Duurzaam

REHAU staat voor toekomst. Want als familieonderneming denken en handelen zij met een blik ver vooruit in de toekomst, over generaties heen – met duurzaamheid als kernwaarde.

Rehau ziet het als plicht om duurzame acties te bevorderen. Daarom hebben ze een duurzaamheidsovereenkomst ontwikkeld voor leveranciers die gebaseerd is op internationale standaarden zoals het UN Global Compact.

Als productiebedrijf behoren verantwoord gebruik van hulpbronnen en milieubescherming tot Rehau kernwaarden. Het doel is om de verwijdering van afval en materiaalresten zoveel mogelijk te voorkomen.