Resideo

Resideo is een zeer gerenommeerde en gespecialiseerde leverancier van technische producten die het comfort van mensen vergroten. De producten regelen verwarming en koeling maar zorgen naast een comfortabele woning ook voor energie-efficiëntie en veiligheid. Met onze technologie willen wij het dagelijks leven van mensen vereenvoudigen. Dit doen wij al ruim 130 jaar via producten die onder de merknaam Honeywell Home dagelijks in honderdduizenden woningen worden gebruikt. Wereldwijd hebben we een installed base van meer dan 150 miljoen producten.

Hoge kwaliteit en 5 jaar garantie

Onze producten, verkrijgbaar onder de merknamen Resideo en Honeywell Home, zijn al decennialang onmisbaar voor vele duizenden installateurs. Met een excellente kwaliteit en 5 jaar garantie op bijna alle producten in ons assortiment helpen wij de vakman om kwalitatief hoogwaardige installaties op te leveren.

Comfort voor iedereen

Om te zorgen dat iedereen in elke leefruimte van een optimaal comfort kan genieten, bieden wij een breed assortiment thermostaten. Of het nu gaat om slimme thermostaten, een klokthermostaat of een eenvoudige kamerthermostaat. Bedraad of draadloos, er is altijd een product dat geschikt is voor uw situatie. Maar comfort ontstaat ook door een goed ingeregeld systeem dat geluidloos en efficiënt de aanvoer en afvoer van verwarming en koeling regelt. Met onze radiatorafsluiters en thermostatische regelafsluiters regelt u elk afgiftesysteem probleemloos in.

Optimale veiligheid creëren

Naast comfort is ook veiligheid in huis een eerste levensbehoefte. Met onze oplossingen zorgt u voor een omgeving waarin we de kans op ongelukken en andere ongemakken tot een minimum beperken. CO2-monitoring, CO-melders en brandveiligheid; met onze professionele apparatuur, bedraad of draadloos, vergroot u de veiligheid in elke woning of woongebouw.  

Alles voor waterinstallaties

Met ons complete waterassortiment zetten wij de norm voor betrouwbaarheid, service en installatiegemak. De waterproducten,  -diensten en -oplossingen van Resideo Braukmann helpen u tijd besparen en geven uw klanten de gemoedsrust van een betrouwbaar watersysteem. Denk aan producten voor drukreductie, terugstroombeveiliging, waterlekkage en vorstdetectie.