Siemens

Siemens Building Products is een toonaangevende producent van producten en systemen die bijdragen aan een energie-efficiënte, comfortabele en veilige woon- en werkomgeving. Samen met gecertificeerde partners, installateurs en groothandels bieden wij met ons uitgebreide portfolio voor brandbeveiliging, gebouwautomatisering en meet- en regeltechniek een passende oplossing voor ieder gebouw. Siemens staat voor hoge kwaliteit, lange levensduur en gebruiksgemak van haar producten en systemen. Uw project, ons product!

Siemens HVAC-producten

Van regelkleppen en aandrijvingen tot energiemeters, opnemers en ruimtethermostaten: al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met ons portfolio heb je alle producten die je nodig heeft binnen handbereik. Je profiteert van consistente installatieprocessen en eenvoudige techniek. Bovendien krijg je ondersteuning via online tools en apps die zijn ontworpen om jouw werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Communicatiestandaarden zoals KNX, BACnet en Modbus verbeteren compatibiliteit en maken naadloze integratie in gebouwautomatisering- en besturingssystemen mogelijk. Zo kun je je richten op het creëren van 'perfect places' voor uw klanten.          

De tool om jouw dagelijks werk te vergemakkelijken

Het HIT-portaal maakt het zoeken naar de juiste producten voor het ontwerpen van HVAC-systemen eenvoudiger en minder tijdrovend. Deze intelligente tool leid je op eenvoudige wijze door een aantal stappen: Je kunt elk HVAC-besturingsapparaat als afzonderlijk product of via een systeemconfiguratie selecteren en documenteren. Met behulp van de bibliotheek met daarin 400 voorgeconfigureerde HVAC-toepassingen voor standaardcontrollers voorziet HIT je van een uitgebreide specificatie. Deze omvat meestal een installatieschema, een materiaallijst, technische documentatie voor elk apparaat en de prijs.   

Siemens Smart Infrastructure

In Nederland is Siemens actief sinds 1879. De Siemens-groep behoort tot de grootste (elektro)technische ondernemingen van Nederland. Siemens Smart Infrastructure verbindt op intelligente wijze energiesystemen, gebouwen en industrieën om de manier waarop we leven en werken aan te passen en te laten evolueren. Als Smart Infrastructure streven we ernaar een ecosysteem te creëren dat zowel intuïtief inspeelt op de behoeften van mensen en helpt om hun bedrijfs- en klimaatdoelen te bereiken. Oplossingen en systemen van Siemens zijn gericht op optimaal comfort en veiligheid. Digitalisering draagt bij aan een snelle integratie van deze technieken. Tal van intelligente apparaten genereren elke seconde en elk uur van elke dag een indrukwekkende hoeveelheid data. Slimme gebouwautomatisering geeft je ongekende nieuwe mogelijkheden om de omgeving te monitoren, prestaties te verbeteren en uiteindelijk het optimale resultaat te bereiken.