STIEBEL ELTRON

Wij geloven sinds 1924 in een duurzame toekomst en deze maken we samen met jou mogelijk. Alles wat we doen staat in het teken van het ontwikkelen van hybride & all-electric producten voor jou én de toekomstige generaties. Zo maken we met z’n allen stap voor stap de transitie naar duurzame energie. Op weg naar de toekomst, hoeven jij en jouw klanten niet in te leveren op comfort. Wij van STIEBEL ELTRON maken de stap naar duurzame energie zo zorgeloos en comfortabel mogelijk. 

Echte verbinding door kennis te delen

Wij zetten ons al bijna een eeuw in om onze expertise te gebruiken voor innovatie en verduurzaming. All-electric is ons motto, met als doel hernieuwbare energiebronnen te gebruiken om op een efficiënte en verantwoordelijke manier te verwarmen, ventileren en koelen. Met alleen intelligente, kwalitatieve producten bereiken we dit niet. Als pioniers met visionaire ideeën begrijpen we dat. Daarom delen we onze kennis met alle betrokkenen bij het verduurzamingsproces van woningen door warmte- en verkoelingstechniek; van woningcorporaties en adviseurs tot en met installateurs en eindgebruiker. Zo versnellen samen we de stappen naar de energietransitie. 

Onze persoonlijke aanpak is onze kracht

We zijn gedreven om het verschil te maken, voor onze klanten, onze medewerkers en onze planeet. Dat doen we door het ontwikkelen van innovaties, door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en door een persoonlijke aanpak die inspeelt op de behoeften van onze klanten. In deze combinatie zit onze kracht en hier maken we het verschil. Geen oplossing bestaat niet, we durven alle uitdagingen aan. Zo vinden we altijd de best passende warmte-oplossing voor jou, met jou.  

Ervaar het ultieme comfort van de toekomst

We zitten in de business van innovatieve technology: efficiënte en duurzame oplossingen die leiden tot optimaal gemak en comfort. We helpen Nederland van het gas af op een manier die past bij jouw levensstijl, stap voor stap. Zo creëren we samen een woonomgeving die klaar is voor de toekomst: de juiste temperatuur op het juiste moment, zonder zorgen. En die energie is voelbaar. Op naar optimaal comfort voor iedereen. 

STIEBEL ELTRON jouw partner in zorgeloos comfort bij mensen thuis 

De fluisterstille binnen opgestelde lucht-water warmtepomp van STIEBEL ELTRON 

De WPL 09 ICS is een lucht-water warmtepomp die binnen opgesteld staat. De lucht-water warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en gebruikt deze voor verwarming, koeling en het maken van warm tapwater. Voor de opslag van warm water is een apart voorraadvat nodig.  

De voordelen van de WPL 09 ICS: 

  • Fluisterstille lucht-water warmtepomp.
  • Geen buitenunit nodig.
  • Energiezuinig. 
  • Zorgt voor een gezond binnenklimaat.
  • 100% gasloos.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Geen F-gassen certificering nodig.
  • Subsidie bij renovatie.
  • Eenvoudig te onderhouden.
  • Bewezen technologie sinds 1999.

Energiezuinige warmtepomp 

De invertertechnologie zorgt voor een hoge efficiëntie en lage energiekosten. De STIEBEL ELTRON warmtepompen onderscheiden zich door het hoge werkelijk gehaalde rendement. De WPL 09 ICS is getest bij KIWA en is toepasbaar voor de NEN7120 en de NTA8800.