Ubbink

Ubbink biedt oplossingen voor energie-efficiency en een goed binnenklimaat voor gebouwen. Ubbink is actief op de volgende gebieden: luchtdicht bouwen, waterdicht bouwen, licht, constructie ventilatie, ruimte ventilatie, rookgasafvoer en zonne-energiesystemen.
 

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec SE. Met zusterbedrijf Centrotherm vormen ze de Ubbink-Centrotherm Group.

Missie

De missie van Ubbink is het verbeteren van de energie efficiency en het binnenklimaat van gebouwen in geheel Europa. Ubbink produceert en verkoopt vele producten en systemen die een bijdrage leveren aan deze missie.

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen.

De klant is uitgangspunt 

Als leidraad voor innovaties hanteert Ubbink de klantwens. De Ubbink Productadvieslijn is een waardevolle bron om 'verborgen' klantwensen naar boven te halen. Ook de handel is een belangrijke informatiebron voor het continu innoveren van de productportefeuille.

Daarnaast onderhoudt Ubbink intensief contact met de verwerkers van haar producten, door het geven van trainingen, het bezoeken van bedrijven zoals aannemers en het houden van enquêtes.

Basis voor innovatie

Uiteraard worden eventuele klachten ook serieus genomen en vormen ze mogelijk de basis voor innovatie. Als er binnen Ubbink onvoldoende expertise aanwezig is, zoeken zij de samenwerking met externe partijen. Het naar boven halen van de klantwens is een intensief proces, maar ook de basis van het succes van Ubbink!