Build Smart. Samen met Ubbink.

KWALITEIT schrijven we de komende jaren met hoofdletters. Woningen worden energiezuinig, comfortabel en gezond. En de bewoner krijgt de kwaliteit die is toegezegd.

Die kwaliteitsslag maken we met elkaar. Bouw- en installatietechnici, ontwerpers en uitvoerders, leveranciers en kwaliteitsborgers. Samen geven we Nederlanders de woningen die ze verdienen. Ubbink is daarbij je partner. Waar buiten en binnen samen komen, maken wij de verbinding. Met jou zorgen we voor energiezuinige, milieuvriendelijke, gezonde en veilige woningen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dat doen we met slimme innovatieve producten, maar vooral ook door jouw partner te zijn waar je voor advies terecht kunt. Met een team van specialisten staan we voor je klaar.

Denk Smart voor je start

Kwaliteit en snelheid verenigen is geen eenvoudige opgave. Dat beseffen we ons terdege bij Ubbink. Ook wij zien hoe groot de werkdruk is, maar je staat er niet alleen voor. Vanaf de voorbereiding tot de oplevering helpen we je. Enerzijds door slimme producten aan te bieden, maar ook door je laagdrempelig te voorzien van alle benodigde informatie, met handige montage video’s en door checklists aan te bieden.

De montage video’s voorzien je van veel bruikbare informatie en tips en is een goede voorbereiding wanneer je een nieuw product van ons gebruikt. Maar ook als je al bekend bent met onze producten raden we je aan om de montage video’s te bekijken. Aantoonbaar vakkundige montage en installatie wordt namelijk steeds belangrijker. Zeker als er straks - na de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) – een kwaliteitsborger over je schouder meekijkt. Dan moet je namelijk niet alleen aantonen dat het product aan alle eisen voldoet, maar ook de werkzaamheden. Werk je volgens de voorschriften – zoals die zijn uitgelegd in de montage video’s – dan lever je aantoonbaar vakwerk.

Een extra zekerheid zijn ook de checklists van Ubbink. Zijn alle werkzaamheden afgevinkt dan heb jij Wkb-proof werk geleverd.

Bekijk hier alle montagevideo's van Ubbink.