Vasco

Vasco met hoofdkantoor in Dilsen (BE) biedt een uitgebreid assortiment van innovatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie en koeling voor een optimaal binnenklimaat. Zo levert Vasco kwalitatief hoogwaardige en internationaal bekroonde designradiatoren die zich kenmerken door de combinatie van topdesign en functionaliteit.

Lagetemperatuurverwarming: een duurzame oplossing

De Vasco Elia lagetemperatuurradiator is de ideale warmtebron om te kiezen bij een nieuwbouw of verbouwing. Bij een nieuwbouwproject stel je het totale verwarmingssysteem zo energie-efficiënt mogelijk samen, maar bij een verbouwing is de omschakeling geen eenvoudige klus én heeft het vaak een stevig prijskaartje. Met de Elia verloopt de montage snel én eenvoudig. Bovendien is ingewikkeld programmeren verleden tijd dankzij de automatische ventilatoren.

Bekijk het assortiment
 
 

Elektrische radiatoren

Elk jaar stijgt de vraag naar innovatieve, elektrische verwarmingsoplossingen. Dat komt door de sterk geïsoleerde woningen waardoor de warmtebehoefte afneemt. Combineer dat met een warmtepomp of zonnepanelen en je krijgt een kostenefficiënte, gebruiksvriendelijke oplossing dankzij je elektrische verwarming. Met de elektrische radiatoren van Vasco combineer je verwarmingscomfort met een verfijnd  design. Bovendien is het mogelijk om plaatsen waar een hogere comforttemperatuur gewenst is, zeer snel te verwarmen. Er zijn drie manieren om de elektrische radiatoren aan te sturen: manueel,  met WiFi, via  de Vasco Climate Control App of via domotica aansturing.

“De handmatige bediening van elektrische radiatoren is aan het afnemen. Voor alles wat met temperatuurregeling te maken heeft, is de bediening via een app beschikbaar.” – Johan Jame, Vasco Product Manager Heating International.

Bekijk het assortiment

 
 

Niva Elektrisch

De Niva Elektrisch is een droge paneelradiator die wordt aangestuurd met een nieuwe infraroodtechnologie. Daardoor genereert de elektrische radiator een comfortabele stralingswarmte wat garant staat voor een snelle opwarmingstijd. Bijkomend voordeel is dat hij zeer licht is en zich makkelijk laat installeren via het plug-and-play principe.

De aansturing van de elektrische Niva gebeurt via een bijgeleverde thermostaat die draadloos verbonden is via radiofrequentie. Daarnaast bestaat er ook een uitvoering met E-Volve wifi regeling en is er de mogelijkheid om de radiator aan te sturen via domotica. Verder biedt de elektrische Niva de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur van de radiator te regelen of te begrenzen. Een praktische eigenschap voor ruimtes waar veiligheid extra van belang is.

Bekijk het assortiment

Niva Mixed

Met de Niva Mixed lanceert Vasco een hybride radiator. Een hybride radiator kan je aansluiten op een centraal verwarmingssysteem of op elektriciteit laten werken. De radiator is uitermate geschikt voor ruimtes die je snel wilt opwarmen, zoals de badkamer.

Bekijk het assortiment