Vasco

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa. Ook hebben ze ruim 30 jaar ervaring opgebouwd op het vlak van vloerverwarming en zijn ze leverancier van stille ventilatiesystemen.
 
VASCO biedt uiteenlopende oplossingen die bijdragen tot een optimaal wooncomfort:

 

Radiatoren: Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert VASCO innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur. Design is een zoektocht naar authenticiteit. Deze gedachtegang levert een knap assortiment integere karaktervolle radiatoren op, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Geen wonder dat diverse VASCO radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht sleepten.

Mooi meegenomen: bij Vasco vind je het meest uitgebreide aanbod van designradiatoren voor alle woonruimten, een brede waaier aan kleuren en een uitgebreide keuze aan warmteafgiften.

Ventilatie: De ventilatiesystemen van VASCO staan garant voor een gezond binnenklimaat en een laag verbruik, bovendien zijn ze uiterst stil. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een passiefwoning of een renovatieproject, VASCO heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing in huis.

Ecologisch bewustzijn

Bij alle activiteiten speelt Vasco in op het toenemend ecologisch bewustzijn. Ze blijven investeren in nieuwe duurzame producten die niet alleen design uitstralen, maar ook een efficiënter energiebeheer bevorderen. VASCO is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd, wat wijst op engagement inzake goed milieu- en kwaliteitsmanagement.