Wilo

Wilo

WILO Nederland B.V. is sinds 1972 gevestigd in Nederland. Vanuit de kernactiviteit van verkoop van pompen voor verwarming is de organisatie uitgegroeid tot een totaal aanbieder. Tegenwoordig is Wilo een van 's werelds leidende fabrikanten van hightech pompen en pompsystemen. De kernactiviteiten van de organisatie rusten nu op de pilaren water management, gebouwentechniek en industrie.
 

Innovatie- en technologie gedreven

Wilo is leider in innovatie en ze willen er zeker van zijn deze positie in de toekomst te behouden. Voor Wilo betekent innovatie verbeteren, of zelf een revolutie ontketenen van de processen, producten en diensten. 

Ambitieus en doelgericht

Wilo is ambitieus en doelgericht. Ze stellen zichzelf uitdagende doelen met betrekking tot duurzaamheid, innovatie en groei. Wilo streeft ernaar de wereldwijde standaard op deze gebieden te zetten.

Verantwoordelijkheid voor mens en milieu

Alles wat Wilo doet in het dagelijkse werk wordt geleid door dit motto. Ze streven deze missie na in zowel middellange als lange termijn om zo een duurzame situatie voor de toekomstige generaties te creëren.

Duurzaam en verantwoordelijk

Wilo accepteert verantwoordelijkheid, voor de medewerkers, processen, producten, diensten, samenwerking met leveranciers en partners, klanten en markten. Ze werken hard om ervoor te zorgen dat grondstoffen gespaard blijven voor de toekomst. Wilo ondersteunt en promoot zaken waar ze kansen zien om de wereld en het leven beetje bij beetje makkelijker kunnen maken.