Winterwarm

Winterwarm is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en leveren van duurzame verwarmings- en verlichtingsoplossingen voor diverse bedrijfsomgevingen. Met meer dan 85 jaar ervaring in de branche en een team van 90 collega's, inclusief een uitgebreide R&D-afdeling, streven we ernaar om voortdurend nieuwe technologieën te onderzoeken die onze producten efficiënter maken en tegelijkertijd milieuvriendelijk blijven. Onze brede scala aan verwarmingsoplossingen omvat elektrische, watergevoede, hybride en gasgestookte luchtverwarming.
 

Internationaal

Winterwarm is trots marktleider te zijn in Nederland op het gebied van industriële luchtverwarming. Bovendien zijn we een van de toonaangevende spelers in Europa, met een eigen vestiging in het Verenigd Koninkrijk en zusterbedrijven in Polen en Frankrijk. In alle andere Europese landen hebben we één of meerdere dealers die onze producten vertegenwoordigen. Onze heaters voor de agrarische markt worden wereldwijd verkocht, waardoor we een internationaal bereik hebben en bijdragen aan comfortabele en efficiënte verwarmingsoplossingen over de hele wereld.

Qwikshift Hybrid heater – Hybride verwarmen met warmtepomp + Booster

Om in de industriële omgeving verwarmingsinstallaties te verduurzamen heeft Winterwarm een nieuw innovatief verwarmingsconcept ontwikkelt genaamd de Qwikshift Hybrid Heater. Het systeem bestaat uit drie belangrijke onderdelen: een lucht/water-warmtepomp, een binnenunit met Booster en een Smart Controller. De warmtepomp voorziet 70% van de tijd in de benodigde warmte.  De Booster komt aanvullend in actie aan het begin van de werkdag of op koude dagen, waardoor de gewenste temperatuur snel en efficiënt wordt bereikt.

Voordelen:.

  • 40% tot 60% besparing op energieverbruik
  • Tot 70% lagere CO₂-uitstoot
  • Binnen 3-5 jaar terugverdiend
  • Komt in aanmerking voor subsidie
  • Booster all-electric of gasgestookt