Winterwarm

Winterwarm Heating Solutions is al meer dan 80 jaar toonaangevend fabrikant van diverse luchtverwarmingssystemen voor industriële en agrarische toepassingen. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van direct gestookte luchtverwarming maar leveren ook indirect gestookte luchtverwarmers, luchtgordijnen en recirculatie-units, uiteraard met alle bijbehorende accessoires.
 

In Europa is Winterwarm een voorname speler in de verwarmingsmarkt; in Nederland zijn ze marktleider en willen vooral de installateur ondersteunen met advies bij nieuwe projecten, service-ondersteuning middels een service-desk en snelle levering van toestellen en onderdelen via de groothandel.

Internationale norm

Uiteraard voldoen alle producten aan de internationale normen en eisen. Door de marktontwikkelingen op de voet te volgen, is de eigen R&D afdeling voortdurend bezig het bestaande programma verder te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Winterwarm heeft hierdoor in Nederland een leidende marktpositie weten te veroveren; daarnaast wordt een groot deel van de omzet gerealiseerd door export.

Tekst gaat verder onder de video

De kwaliteit van Winterwarm wordt gewaarborgd door het feit dat ontwikkeling, productie en after-salesservice plaatsvinden onder het ISO 9001 kwaliteitssysteem. De onafhankelijk opererende kwaliteitsdienst voert op ieder verwarmingstoestel een intensieve eindcontrole uit. Voor installateurs een extra zekerheid dat het toestel na inbedrijfsstelling onmiddellijk goed functioneert.