Wolf

WOLF Energiesystemen is een systeemaanbieder van energiebesparende klimaatoplossingen. De energiebesparende concepten bieden een oplossing op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie, verwarming en koeling. De snelle ontwikkeling van WOLF tot het voorfront van de Europese gebouwtechnologiesector is begonnen met oplossingen op het gebied van ventilatie- en luchtbehandelingskasten. WOLF biedt daarin een breed scala aan, van compacte WTW units tot op maat geselecteerde modulaire luchtbehandelingsgroepen.
 

Voor de verwarmingsmarkt biedt WOLF een breed assortiment aan van onder andere zonnecollectoren, HR gaswandketels en warmtepompen. Door toepassing van de modernste regelcomponenten wordt een optimale energiebenutting en efficiëntie gewaarborgd.

Optimaal binnenklimaat voor iedereen

De WOLF systeemwereld biedt voor iedereen energiebesparing, comfort en een optimaal binnenklimaat. Zij blijven innoveren en ontwikkelen met een focus op duurzaamheid, energieverbruik, hygiëne, levensduur, onderhoudsgemak en Total Cost of Ownership. De producten kunnen uiteraard afzonderlijk toegepast worden, maar bieden verregaande voordelen als totaal-systeem, dankzij het intelligente WOLF regelsysteem.

Integriteit en duurzaamheid

Als wereldwijde leverancier van energiebesparende en CO2-neutrale systeemoplossingen vinden zij het van groot belang om zelf ook bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Zij hechten zeer veel waarde aan integriteit, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Eerlijkheid en transparantie zijn kenmerkend voor de werkwijze van WOLF Energiesystemen. Ze zetten ons in voor een samenleving welke wij beter achterlaten aan toekomstige generaties. De producten en oplossingen leveren een forse bijdrage aan een lagere belasting van het milieu.

Het geeft WOLF energie om klanten te voorzien van een goed advies en te kunnen ondersteunen met kennis en dienstverlening. Om dit optimaal te kunnen doen werken wij vanuit een gezonde en veilige werkomgeving.

Hoge kwaliteit en een compleet programma van producten en systeemoplossingen, toegewijd personeel en klantgerichte service. Dit is de meerwaarde van WOLF!

Contactgegevens WOLF Energiesystemen B.V.
WOLF Energiesystemen B.V
www.wolf.eu
Tel.nr. +31-38 333 50 86
info-nl@wolf.eu