Productnieuws

100 euro retour op een Honeywell T6 Slimme thermostaat

De SEEH kan alle woningeigenaren in Nederland niet alleen 20 procent voordeel opleveren bij isolatiemaatregelen, maar kan ook 100 euro teruggave betekenen bij de aanschaf van een slimme thermostaat, zoals de T6 van Honeywell Home. Koop ‘m nu extra voordelig via de Rensa-actie, mét gratis led-hoofdlamp!

Of ze nu hun wooncomfort willen verhogen, een gunstiger energielabel willen hebben, óf vooruitdenken naar een energieneutrale toekomst: álle woningeigenaren in Nederland kunnen tot 2021 nog profiteren van de SEEH. Ofwel: de subsidieregeling energiebesparing eigen huis.

De SEEH houdt in dat woningeigenaren geld retour krijgen als zij minimaal twee isolatiemaatregelen – muur, vloer, bodem, glas of dakisolatie – hebben laten uitvoeren. De subsidie bedraagt ongeveer 20 procent van de kosten. Daarbij komt dat de woning vaak in waarde stijgt. Alle woningeigenaren in Nederland komen in aanmerking voor de SEEH. Velen zijn daarvan niet op de hoogte.

Subsidie op slimme thermostaten

Bovendien geldt dat twee SEEH-isolatiemaatregelen nemen, recht geeft op aanvullend voordeel. Bijvoorbeeld waterzijdige inregeling van de verwarming: 60 euro subsidie. En een slimme thermostaat die het energieverbruik afstemt op het leefgedrag en inzicht geeft in het complete en actuele energieverbruik in de woning, levert jouw klant 100 euro op.

Een reden temeer om voor de T6 te kiezen, of voor evohome van Honeywell Home: beide staan bovenaan in de SEEH-lijst met aanbevolen thermostaten.