Productnieuws

ATAG Energion Hybrid Light: De ideale oplossing voor jouw klanten

Als installateur zoek je altijd naar betrouwbare en efficiënte oplossingen voor jouw klanten. De ATAG Energion Hybrid Light is een hybride warmtepomp die perfect aansluit op de vraag naar duurzame verwarmingsoplossingen. Dit systeem biedt niet alleen energiebesparing, maar is ook eenvoudig te installeren en compatibel met elk merk cv-ketel. Zo kun je jouw klanten voorzien van een toekomstbestendige oplossing zonder ingrijpende aanpassingen.

Voordelen  

  • Energiezuinig: De ATAG Energion Hybrid Light is ontworpen om het gasverbruik van je klanten drastisch te verlagen, wat resulteert in lagere energiekosten en een duurzamere woning.
  • Geruisloos in gebruik: Door het stille ontwerp is deze warmtepomp ideaal voor klanten die comfort willen zonder hinderlijke geluiden.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het compacte formaat en de makkelijke installatie kan de Hybrid Light snel worden geïnstalleerd, zonder grote aanpassingen aan de bestaande infrastructuur.
  • Compatibel met elk merk cv-ketel: Of je klant nu een ATAG ketel heeft of een ander merk, de Hybrid Light werkt moeiteloos samen met elk type ketel.
  • Slimme regeling: De ATAG One Zone thermostaat maakt het eenvoudig om de temperatuur nauwkeurig te regelen, waardoor je klanten altijd profiteren van een optimaal binnenklimaat.

Waarom de ATAG Energion Hybrid Light?

Met de ATAG Energion Hybrid Light bied je jouw klanten een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing. Dit systeem is ideaal voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouwwoningen, en het installeren ervan geeft je als installateur de mogelijkheid om in te spelen op de groeiende vraag naar hybride verwarmingssystemen.

Bekijk de ENERGION Hybrid Light