Productnieuws

ATAG Verwarming introduceert met GreenDealer nieuw dealermodel

Installateurs die werken met warmtepompen krijgen op hun situatie afgestemde ondersteuning.

Om installateurs die voorop willen lopen in de energietransitie een steun in de rug te bieden introduceert ATAG Verwarming een nieuw dealermodel: ATAG GreenDealer. Installateurs die zich GreenDealer mogen noemen kunnen rekenen op extra support bij het installeren, afstellen en onderhouden van warmtepompinstallaties.

Met dit nieuwe dealermodel worden installateurs ontlast en tegelijkertijd geholpen hun service op het gebied van duurzaamheid een impuls te geven.

Ondersteuning via ATAG Comfortdiensten

Daarom heeft ATAG de zogeheten ATAG Comfortdiensten opgezet. Dit is een uitgebreid pakket aan ondersteunende diensten dat aansluit bij de behoeften van installateurs die willen overschakelen van cv-ketels naar hybride en elektrische warmtepompen. De ondersteuning richt zich op het optimaal installeren, inregelen en monitoren van de warmtepomp. Met het eigen digitale platform ATAG ProZone kunnen storingen aan de warmtepomp op afstand worden geconstateerd en worden opgelost.

Interessant is ATAG ComfortConnect+, waarbij door middel van monitoring en beheer op afstand storingen snel worden opgemerkt, vaak nog voordat de installatie dit zelf aangeeft. De installateur kan op deze manier al actief actie ondernemen en indien nodig nog vóór klantbezoek nieuwe onderdelen bestellen zodat het toestel snel weer optimaal functioneert en hij één rit bespaart

Producttrainingen voor Greendealers

Installateurs die in aanmerking komen voor het nieuwe dealermodel komen ook in aanmerking voor producttrainingen, worden voorzien van door ATAG gekwalificeerde leads en krijgen individuele ondersteuning.

Vanwege de energietransitie liggen er enorme kansen die tegelijkertijd voor installateurs ook een bedreiging kunnen vormen als ze niet meegaan in die transitie. ATAG GreenDealers krijgen alle ondersteuning die ze nodig hebben om met vol vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Meer weten over GreenDealer? Klik hier.