Productnieuws

ATAG introduceert een dienstenpakket voor de installateur van nu

De ATAG ComfortDiensten helpen de installateur met extra hulp bij inbedrijfstellen, monitoring en beheer op afstand met ATAG ProZone, uitgebreide onderhoudscontracten en extra garantiemogelijkheden. De ATAG ComfortDiensten zijn exclusief verkrijgbaar voor de ATAG GreenDealer, de duurzame ATAG expert.

Word ATAG GreenDealer:
https://www.atagverwarming.nl/installateurs/waarom-atag/greendealer/

Om de installateur te helpen efficiënter te werken heeft ATAG een modern dienstenpakket ontworpen.

Ondersteuning bij inbedrijfstellen (IBS)

Bij het inbedrijfstellen van een warmtepomp komt veel kijken. Meerdere componenten die zowel hydraulisch als elektronisch correct aangesloten moeten worden. Daarnaast de vele parameters die per installatie optimaal ingesteld moeten worden om de installatie zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Met deze extra ondersteuning wordt je geholpen door de experts van ATAG.

Beheer op afstand (ComfortConnect)

Een storingsmelding kan veel tijd kosten. Met beheer op afstand kan de installatie via het ATAG ProZone platform worden uitgelezen. Zo is zonder servicebezoek bekend wat de situatie is en kan deze in sommige gevallen ook direct worden opgelost. Als de storing niet op afstand kan worden verholpen weet je in ieder geval welke onderdelen nodig zijn om de storing te verhelpen. Daarnaast ontvangt de eindgebruiker rapportages over zijn warmtepompinstallatie.

ATAG Onderhoudscontract (OHC)

Om de juiste werking van een warmtepomp gedurende de gebruiksduur te garanderen is onderhoud een van belangrijkste factoren.
ATAG GreenDealers ontvangen extra inspecties en finetuning van de parameters van de installatie. Er kan zelfs gekozen worden voor onderhoud door een gespecialiseerde ATAG service-monteur.

ATAG ComfortGarantie

Als ATAG GreenDealer heb jij de mogelijkheid om extra garantie aan te bieden aan jouw klant. Zo hebben jij én je klant extra zekerheid om niet voor verrassingen te komen staan.

Meer weten?
Kijk op: https://www.atagverwarming.nl/installateurs/waarom-atag/greendealer/

Bekijk het assortiment