Productnieuws

ATAG warmtegarantieweken

In de periode 1 oktober 2021 tot en met 31 januari 2022 profiteert de consument via de installateur van een aantal voordelen die hem helpen bij het maken van de juiste keuze hoe hij zijn woning kan verwarmen, nu en in de toekomst. En dat op een duurzame manier. Ook de SelectDealer-installateur profiteert mee:

De CV-omwisselgarantie

De consument koopt nu een ATAG CV-ketel uit de i-Serie of Q-Serie en heeft de garantie deze binnen 10 jaar om te wisselen voor een ATAG warmtepomp, mocht de gemeente besluiten dat aardgas niet meer als verwarmingsbron wordt toegepast.

Hybrid ready garantie

Zekerheid voor de consument, dat elke ATAG CV-ketel geschikt is om samen te werken met een hybride warmtepomp. Met een hybride verwarmingssysteem is er minder aardgas nodig.

15 jaar Comfortgarantie

Bij de ATAG SelectDealer heeft de consument een streepje voor. Bij CV-ketels uit de i- Serie en Q-Serie kan de SelectDealer-installateur– als extra verkoopargument - 15 jaar gratis ATAG ComfortGarantie weggeven aan de consument. Een cadeau van max. €392,-.

SelectDealer Cashback garantie

Voor de SelectDealer- installateur, wanneer een Energion warmtepomp wordt gekocht bij de groothandel. Exclusief voor de ATAG SelectDealer. De cashback varieert van €125,- tot €250,- bij aanschaf van een Energion M warmtepomp.

Ook buiten er warmpjes bijzitten

Daarnaast spaart de installateur bij ieder verkocht ATAG actie-verwarmingstoestel voor sportieve ATAG Comfort jacks. De eindgebruiker maakt kans op een wintersportvakantie twv €1500,- wanneer hij een ATAG verwarmingstoestel koopt.

Meer informatie op www.warmtegarantieweken.nl.