Productnieuws

Airco Actie: bij afname van 5 Climate airco’s, de 6e gratis!

Lente, zomer, herfst of winter... met de Climate Airconditioners van Nefit Bosch zit je altijd goed. Hoogwaardige kwaliteit voor een concurrerende prijs met de betrouwbare ondersteuning van Nefit Bosch. Probeer de single- of multi-split systemen nu met honderden euro’s voordeel. Neem dit voorjaar 5 Airco’s af via Rensa en ontvang er 1 gratis van Nefit Bosch ter waarde van meer dan 1200 euro!

Airco biedt kansen

Door de warme zomers van de laatste jaren en het toenemend aantal mensen dat thuiswerkt, is er een enorme groei te zien in de vraag naar het koelcomfort van split- en multisplit-aircosystemen. Omdat steeds meer woningen gasloos worden gebouwd zijn ook lucht/lucht-systemen zoals airconditioners als (bij)verwarming in opmars. Door de enorme vraag weten airco-installateurs vaak niet meer hoe ze al het werk gedaan moeten krijgen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor andere aanbieders, zoals cv-installateurs. Installateurs weten dat we van het gas af moeten en richten zich steeds vaker op combinaties van warmtepompen en  airconditioningsystemen. Daarbij is te zien dat de energietransitie de vraag naar integratie van warmte- en koude-opwekking binnen één systeem alleen nog maar meer zal aanwakkeren.

Vertrouwd adres

Consumenten met vragen over de installatie van deze systemen gaan vaak te rade bij hun vaste cv-installateur. Hier liggen dus kansen. Een vertrouwd merk en optimale ondersteuning van Nefit Bosch bieden daarbij veel voordelen. Zo kun je de specialisten uit Deventer inschakelen met F-gassenservice voor het aansluiten.

Climate single- en multi-split

Maak kennis met de Bosch Climate serie: Climate 3000i, 5000i en 5000MS airconditioners zijn geschikt voor woningen en kleinzakelijke toepassingen. Efficiënt koelen én verwarmen,  met veel extra’s, zoals bediening via de app. Scherpe prijzen en optimale support. Probeer ze nu en profiteer van het actievoordeel!

Bekijk het assortiment