Productnieuws

Albrand biedt optimale ondersteuning aan de installateur met Knauf Brio en stofarm inslijpen

De aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning of werkomgeving is voortaan ook mogelijk met het droogbouwsysteem Knauf Brio. Albrand ondersteunt de installateur optimaal en neemt daarom de complete montage van de dekvloerpanelen en het stofarm inslijpen van de leidingen graag voor haar rekening. 

De renovatiemethode van Knauf Brio is bij uitstek geschikt voor situaties waarin geen ‘natte mortel’ (bijvoorbeeld op houten vloeren) verwerkt kan worden. Deze methode levert daarom een flinke tijdsbesparing op omdat je geen rekening hoeft te houden met droogtijd. Knauf Brio is een uitkomst in ruimten waar slechts een beperkte opbouwhoogte (23-33 mm) beschikbaar is. Daarnaast heeft deze verwerking een uitstekende geluidsisolerende werking (type Brio WF: akoestische weerstand 57 Db) en is brandwerend.

Snel en vakkundig stofarm inslijpen

Naast Knauf Brio ondersteunen we de installateur ook met het stofarm inslijpen van vloerverwarming bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Stofarm inslijpen is toe te passen in verschillende systemen, zoals bij gebruik van cv-ketels, warmtepompinstallaties of hybride systemen. Onze gespecialiseerde montageteams zorgen ervoor dat de sleuven voor de 16 mm leidingen snel en vakkundig worden ingeslepen in de bestaande cementdekvloer of in fermacell, met zo min mogelijk overlast voor de klant.

Meer weten over de vele mogelijkheden die Albrand biedt op het gebied van Knauf Brio en stofarm inslijpen van vloerverwarmingsleidingen? Kijk op https://www.albrand.nl/producten/stofarm-inslijpen of neem contact met ons op.