Productnieuws

Albrand helpt je voor, tijdens en na je project

We hebben alle kennis in huis over vloerverwarming en -koeling. Het is wat we dagelijks doen en waar we je graag mee vooruit helpen. Maar we doen meer. We willen de installateur optimaal ontzorgen en kunnen voor, tijdens of na een project veel voor je betekenen. Het resultaat? Een  tevreden klant met een perfect geregeld binnenklimaat.

Waar kan Albrand jou mee van dienst zijn? We zetten al onze diensten voor je op een rij:

 • Calculeren en ontwerpen
  We helpen je graag bij het calculeren en ontwerpen van jouw vloerverwarmingssysteem.
  Als je akkoord bent met de calculatie en ons de opdracht geeft, verzorgen wij voor je een verlegtekening die standaard wordt voorzien van een verdelerstaat inclusief inregelstanden per groep. Meer weten? Stuur een e-mail naar calculatie@albrand.nl.
 • Montage, inclusief vullen en ontluchten
  Het leggen van vloerverwarming en het monteren van regelingen is een vak apart. Een vak dat onze montageploegen als geen ander beheersen. Meer weten? Stuur een e-mail naar uitvoering@albrand.nl.
 • Stofarm inslijpen (zandcement en Knauf Brio)
  Snel, vakkundig en met zo min mogelijk overlast. Meer weten? Stuur een e-mail naar calculatie@albrand.nl.
 • Opleverrapport van je project via Snagstream
  In het kader van de Wet kwaliteitsborging werken wij met het programma Snagstream: overzichtelijk wordt de complete montage van een project gedocumenteerd met foto’s, inclusief een opleverdocument voor de klant. Meer weten? Stuur een e-mail naar verkoop@albrand.nl.

Dus heb je ons voor, tijdens of na de oplevering van een project nodig? Laat ons via service@albrand.nl weten wat je wensen zijn en we helpen je verder.