Productnieuws

Appendages voor verwarmingssystemen

Ook voor warmtepompsystemen!

RAMINEX heeft oplossingen in het assortiment om verwarmingssystemen betrouwbaar en lang draaiende te houden.

Vuilafscheider CleanGuard TF

Vuilafscheider CleanGuard TF met zijn cyclonic en mechanisch 500 µm filterelement beschermt samen met de sterke interne magneetstaaf het verwarmingssysteem tegen vuildeeltjes, slib en magnetiet. Het unieke "triple action" filterproces zorgt voor een lange levensduur van cv-ketels, warmtepompen, circulatiepompen, thermostatische en andere afsluiters in de verwarmingsinstallatie.

Luchtafscheider PowerVent

Luchtafscheider PowerVent met innovatieve “Air Trap Cartridge” ter bescherming van verwarmings- en koelsystemen. De innovatieve Air Trap Cartridge bestaande uit een roestvrijstalen kamer, garandeert een uitzonderlijke levensduur en maximale betrouwbaarheid, ook bij wisselende druk- en temperatuuromstandigheden. De Air Trap Cartridge biedt meer weerstand tegen corrosie en slijtage als gevolg van onzuiverheden in het medium in vergelijking met ieder ander systeem dat op de markt verkrijgbaar is.

Vorstbeveiligingsklep serie AFV 41

De vorstbeveiligingsklep serie AFV 41 is ontwikkeld ter voorkoming van ijsvorming in monoblock warmtepompsystemen met defecten, systeemuitval en kostbare schade als mogelijk gevolg.

Inlaatvulcombi TBE-IVC

De inlaatvulcombinatie TBE-IVC maakt het mogelijk een vaste verbinding te maken tussen de cv-installatie en de drinkwaterinstallatie. Hierdoor kan de cv-installatie in een handomdraai eenvoudig en veilig gevuld of bijgevuld worden.

Filterkogelkranen serie s.27

Filterkogelkranen serie s.27  met en zonder magneetstaaf ter bescherming van verwarmings- en koelsystemen. Verwijdert vuil, slib en magnetiet uit de installatie. Vervangt 3 componenten (Y-filter en 2 afsluiters) en heeft een laag drukverlies.

Bekijk het assortiment