Productnieuws

Beperk overstromingsschade met Grundfos UNILIFT CC en MULTIBOX

MULTIBOX - redder in nood

De Grundfos MULTIBOX is de redder in nood wanneer je razendsnel moet ingrijpen bij een overstroming. Alle benodigde componenten zitten bij elkaar in een compacte box. De krachtige aanzuigkorf van de UNILIFT CC dompelpomp kan het water wegpompen tot een waterpeil van 3mm. Zo bespaar je kostbare minuten en kan je de schade beperken. Ontdek de MULTIBOX via grundfos.nl/multibox

UNILIFT CC met vele extra’s

Met de MULTIBOX heb je alles bij de hand. Naast de vuilwaterpomp UNILIFT CC bevat deze redder in nood alle benodigde slangen en materialen voor een snelle afvoer van water.

De MULTIBOX bestaat uit:

  • UNILIFT CC7 drainagepomp (+ Storz-C koppeling)
  • Multifunctionele box en filter in één
  • Lange afvoerslang (15m) met beschermkap
  • Extra UNILIFT CC adapter voor verschillende maten slangen

Vlakke afzuiging tot 3mm water

Door eenvoudigweg de afzuigkorf te verwijderen, is het mogelijk de UNILIFT CC te transformeren tot een vlakzuiger waarmee het waterpeil tot 3mm kan worden gebracht. Hierna is de vloer droog genoeg om te dweilen.

Gebruik de box als filter

De MULTIBIOX waarin de UNILIFT CC zit, is niet enkel voor het opbergen van de onderdelen en transporteren. De box fungeert juist als filter tijdens het pompen, want de pomp plaats je in de box. De gaten in de box zorgen ervoor dat het water vrij kan stromen en de kans op verstopping door de verschillende materialen die in het water ronddrijven wordt verminderd.

Zelfontluchtend ventiel

De UNILIFT CC7 pomp is uitgerust met een zelfontluchtend ventiel in de handgreep. Het ventiel voorkomt dat er lucht in de pomp komt en zorgt voor een optimale werking.

Wisselbare drukuitlaat

Horizontaal of verticaal - dankzij de selecteerbare drukuitlaat past de UNILIFT CC direct op alle aansluitingen.

Selecteer de beste afvalwateroplossing voor elke klus

Naast de UNILIFT CC en MULTIBOX bestaat de UNILIFT serie uit een reeks dompelpompen, van klein tot groot waarmee je elke klus kan aanpakken. Download de eenvoudige selectiegids en selecteer snel de beste pomp. Meer informatie via www.grundfos.nl/unilift

Bekijk het assortiment