Productnieuws

Bespaar energie met Resideo

Inmiddels staat het herfst- en winterseizoen van 2023 voor de deur. De temperaturen zullen richting de winter gaan dalen en het weer kan weer ouderwets Nederlands guur kunnen worden.

Hoewel de energieprijzen gelukkig niet meer zo extreem zijn als voorgaand jaar liggen de tarieven nog altijd hoger dan gemiddels gasprijzen van de afgelopen jaren. Alle reden dus om zo min mogelijk energie te gebruiken en te besparen waar dit mogelijk is.

En soms zit die besparing in zelfs relatief kleine zaken die eenvoudig te realiseren zijn. Een kleine update heeft dan een meer dan grote impact.

Typisch Nederlands of niet, besparen, dat is iets wat iedereen graag doet.

Maar het is niet altijd makkelijk om de hand op de knip te houden. Om die reden geven we je graag een paar handige tips:

De meest eenvoudige optie om jouw klanten te helpen om jaarlijks tot maar liefst 12% op hun gasverbruik te besparen is door hun thermostaat te upgraden naar de Honeywell Home T6 slimme thermostaat.

Wanneer dit nog niet genoeg is, of de klant ook comfort per ruimte hoog in het vaandel heeft kun je een upgrade naar een Honeywell Home Evohome zoneregeling toepassen.

Hiermee help je jouw klanten tot maar liefst 32%* te besparen op het gasgebruik. En bij aankoop van zo'n Evohome ontvang je een gratis thermostaat!

Bekijk hier de actie!

* Bron BEAMA, gebaseerd op een testomgeving met een tijdklok, klasse I aan/uit kamerthermostaat en handmatige radiatorkranen, in een twee-onder-een-kapwoning.

Potentiële besparingen op energierekeningen door toepassing van upgrades voor verwarmingsregeling. Individuele energiebesparingen zijn afhankelijk van bestaande regelingen, omgeving en levensstijl. Besparingen correct op datum van publicatie.