Productnieuws

Burgerhout Hybalans+ & EasyAir: Efficiënte oplossingen voor een gezond binnenklimaat!

Een gezond binnenklimaat is van cruciaal belang in woningen, vooral met de toenemende focus op goede isolatie bij nieuwbouw, renovatie en verbouwprojecten. Hoewel isolatie warmteverlies voorkomt, bemoeilijkt het ook de natuurlijke afvoer van ongezonde lucht, waardoor een doordacht ventilatiesysteem noodzakelijk is voor optimale leefomstandigheden.

Hybalans+ ventilatiesystemen bieden de ideale oplossing: energiezuinig en voorzien van topcomfort. Dit flexibele modulaire systeem is geschikt voor individuele, collectieve en gebalanceerde systemen, en met slechts een overzichtelijk aantal onderdelen kunnen diverse systemen eenvoudig worden ontworpen. Bovendien maakt de eenvoudige aanpassing van het systeem bij gebouwwijzigingen het behoud van kwaliteit mogelijk, terwijl een perfect afgestelde luchtdistributie en een gezond binnenklimaat worden gewaarborgd. De aerodynamische vormgeving minimaliseert de luchtweerstand.

Montage van het Hybalans+ systeem is een fluitje van een cent dankzij de handige klikverbindingen tussen de luchtverdeelkasten, flexibele kanalen en ventielen, zonder dat gereedschap of lijm nodig is. Het naregelen van ventielen is overbodig door het gebruik van restrictieringen, die gemakkelijk berekend kunnen worden met de Hybalans+ calculator. Deze tool biedt ook de mogelijkheid om de installatie samen te stellen met WTW-materiaal, doorvoeren en accessoires voor systeem C en D.

Burgerhout biedt nu ook "Advies op maat" voor wie het berekenen wil uitbesteden. Met een op maat samengesteld ventilatierapport inclusief ontwerpadvies, weet je precies welke producten je nodig hebt voor jouw project.

Daarnaast heeft Burgerhout het veelzijdige EasyAir ventilatiepakket, inclusief geïsoleerde kanalen, dakdoorvoeren, geluiddempers en toebehoren. Dit pakket is perfect voor warmtepompen en luchtdistributiesystemen zoals Hybalans+. Nieuw zijn de EasyAir geluidsdempers, die hinderlijke geluiden in de ventilatie-installatie elimineren, terwijl akoestische eisen worden behaald. Met flexibele en semi-starre opties bieden ze altijd de juiste oplossing voor elk project.

Met het uitgebalanceerde Hybalans+ luchtdistributiesysteem en het veelzijdige EasyAir ventilatiepakket biedt Burgerhout een totaaloplossing voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Voor meer informatie, bezoek burgerhout.nl.

Bekijk het assortiment