Productnieuws

Burgerhout: complete ventilatieoplossingen voor installateurs

Een gezond binnenklimaat in woningen is van essentieel belang, vooral met de groeiende nadruk op goede isolatie bij nieuwbouw, verbouw, of renovatieprojecten. Burgerhout, een vooraanstaande naam in de technische branche, biedt efficiënte ventilatieoplossingen die perfect passen bij de vraag van installateurs in Nederland. Onze missie? Making climate systems work together!

Hybalans+ luchtdistributiesystemen: energiezuinig & topcomfort

In de wereld van luchtdistributiesystemen staat Hybalans+ voor flexibiliteit en topcomfort. Dit modulaire systeem is geschikt voor zowel individuele als collectieve én gebalanceerde systemen. Met slechts een overzichtelijk aantal onderdelen kunnen installateurs moeiteloos diverse luchtdistributiesystemen ontwerpen, zelfs bij gebouwwijzigingen, zonder in te leveren op kwaliteit. Het aerodynamische ontwerp van Hybalans+ minimaliseert luchtweerstand, wat resulteert in een optimaal afgestelde luchtdistributie en een gezond binnenklimaat.

Naregelen van de ventielen is niet nodig: het monteren van een restrictiering volstaat. Bereken zelf welke restrictiering nodig is in de Hybalans+ calculator. Ook kun je in de calculator de installatie samenstellen met WTW-materiaal, doorvoeren en accessoires voor zowel systeem C als D. En niet te vergeten, dankzij de klikverbindingen is het systeem snel te monteren, wat resulteert in tijdwinst bij de installatie en minimale onderhoudskosten.

EasyAir: compleet en veelzijdig ventilatiepakket

Het Burgerhout EasyAir ventilatiepakket is een allesomvattende oplossing voor installateurs, bestaande uit drie soorten kanalen: EasyAir EPS, EasyAir EPP en EasyAir dikwandig EPP. Het pakket bevat ook geluidsdempers, die perfect passen bij het EasyAir-systeem en geluiden in de ventilatie-installatie verminderen en elimineren. EasyAir is niet alleen geschikt voor warmtepompen maar kan ook worden toegepast bij warmteterugwinning installaties, zoals het luchtdistributiesysteem Hybalans+ van Burgerhout.

Voordelen van EasyAir geluidsdempers:

  • Hoogwaardige producten die naadloos passen in het EasyAir systeem met gegarandeerde lekdichtheid.
  • Drukverlies en weerstand zijn geïntegreerd in de online Hybalans+ calculatietool.
  • Flexibele en semi-stijve dempers in een complete reeks van 125mm, 160mm en 180mm, waardoor installateurs altijd de juiste oplossing hebben voor hun project.

Met het uitgebalanceerde Hybalans+ luchtdistributiesysteem en het veelzijdige EasyAir ventilatiepakket biedt Burgerhout installateurs een totaaloplossing voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Ontdek de efficiënte wereld van Burgerhout en maak klimaatsystemen samen werkend!


Bekijk het assortiment