Productnieuws

Burgerhout: veiligheid en gemak in rookgasafvoersystemen voor Utiliteit

Een goed werkende cv-ketel vereist veilige verbrandingsgassenafvoer en voldoende luchttoevoer. In utiliteitsgebouwen, zoals kantoren en zwembaden, is de stookruimte de ideale locatie voor cv-ketels en rookgasafvoersystemen. Hierbij staat ruimte, toegankelijkheid en minimale gebruikersoverlast centraal. Of je nu één grote cv-ketel plaatst of een cascadeopstelling installeert, Burgerhout biedt de juiste oplossing met focus op veiligheid en installatiegemak.

Cascadeopstelling of enkele grote cv-ketel?

Bij het installeren van een rookgasafvoersysteem is het van cruciaal belang om te letten op de diameter van je systeem. Een te kleine diameter kan leiden tot storingen of onvoldoende warmteafgifte. De ketelfabrikant en Burgerhout ‘s experts bieden advies om de juiste diameter te selecteren, ongeacht de complexiteit van je project.

Burgerhout Cascadesystemen: betrouwbaarheid en installatiegemak voorop

In utiliteitsgebouwen met stookruimtes kun je kiezen uit diverse cascadesystemen met verschillende opstellingen en materialen. Kunststof cascadesystemen gaan tot een diameter van 200 mm, terwijl grotere diameters in RVS worden uitgevoerd. De keuze tussen lijnopstelling en back-to-back is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Burgerhout biedt betrouwbare cascadesystemen die veiligheid en installatiegemak waarborgen.

De voordelen van Burgerhout Cascadesystemen

  • Eenvoudige installatie, met gemakkelijk op maat te maken pijpen
  • Duurzaamheid dankzij geteste materialen
  • Gemakkelijk onderhoud met toegang tot de gehele technische ruimte in één keer

Kies de Juiste Oplossing

Als installateur in de utiliteitsbouw is het cruciaal het juiste rookgasafvoersysteem te selecteren, of je nu werkt met cascadeopstellingen of enkele grote cv-ketels. Kies voor veiligheid, installatiegemak en duurzaamheid met Burgerhout. Neem contact op met Burgerhout voor projectbegeleiding en advies.

Bekijk het assortiment