Productnieuws

Circulatiepompen in warmtepompen

Het kabinet kondigde in mei 2022 aan dat vanaf 2026 gasloos de norm wordt voor het verwarmen van woningen. All electric verwarming en koeling met bodemenergie is de meest energetische, comfortabele en stille oplossing. En dat gaan we van de daken schreeuwen.

Bodemenergie wint het met gemak op álle fronten: comfort, geluid én rendement. Grondgebonden warmtepompen hebben integraal het allerhoogste rendement voor verwarming en koeling en je hoort ze niet. Zowel in besparing als comfort leveren ze daardoor veruit het meeste op.

De voordelen op een rij:

  • De stilste warmtepomp (geen geluidsproblemen)
  • Meer omzet met hetzelfde aantal werkuren
  • Zorgt voor passieve koeling, dus meer comfort
  • Laagst mogelijke netbelasting
  • Esthetisch de mooiste oplossing (geen buitenunit)
  • Het hoogst haalbare rendement uit je installatie

Twee brine/water warmtepompen uit het Rensa assortiment, passend bij deze campagne:

WZSV

Deze brine/water combiwarmtepomp is bijzonder geschikt voor renovatiebouw en heeft niet meer ruimte nodig dan een vrieskast. In de compacte toestellen bevindt zich alles wat nodig is voor verwarmen, koelen en het bereiden van warm tapwater.

SWCV

Compact betekent bij deze serie een klein standoppervlak en veel geïntegreerde componenten, die bij standaard warmtepompen doorgaans buiten het toestel tegen de wand gemonteerd moeten worden. De warmtepompen uit deze serie zijn beschikbaar in vele vermogensklassen en invertergestuurd.

Bekijk het assortiment