Productnieuws

Comfortabel koelen en verwarmen

De Remeha airconditioning oplossingen bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, welke het hele jaar aangename koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen.

Ruim assortiment

De binnen units zijn leverbaar als wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-split uitvoering. Het uitgebreide assortiment geeft de mogelijkheid tot het selecteren van de meest optimale koel- en verwarmingscapaciteit in iedere gewenste ruimte.

Met de standaard meegeleverde (afstand)bediening kun je de airconditioner laten koelen, verwarmen, ontvochtigen en de lucht in de ruimte filteren. Met de ruime keuze in ventilatorinstellingen voorziet de unit altijd in het gewenste comfort. Zo is er een passende oplossing voor iedere situatie!

Directe voordelen voor de installateur en de eindklant

Zoals je van Remeha gewend bent zijn de units snel en eenvoudig te installeren, biedt Remeha een betrouwbaar product en wordt er prima garantie gegeven. 

Gemakkelijk en snel te installeren

Handigheidjes zoals een demontabele onderplaat en kunststof clips zorgen ervoor dat het koeltechnische leidingwerk snel is te monteren en de mantel te openen is zonder gereedschap. Daarnaast bepaal je tijdens de montage nog of je de condens afvoer links of rechts aansluit. Dat scheelt weer in de werkvoorbereiding.

Betrouwbaar

Remeha maakt gebruik van de jarenlange ervaring van de verkoop van airconditioning systemen binnen de BDR Thermea Groep, waarvan Remeha deel uitmaakt. Alle airconditioning systemen zijn uitgebreid getest in het eigen testlaboratorium in Frankrijk. Hiermee biedt Remeha de zekerheid van een betrouwbaar en kwalitatief goed product.

Garantie

De garantieperiode voor Diva airconditioning is 3 jaar op alle materialen. Belangrijk is dat je het product registreert bij Remeha.

Comfortabel en stil

Een optimale verdeling en luchtcirculatie in de kamer, in combinatie met minimale geluidshinder zorgt voor maximaal thuiscomfort zonder storende geluiden. De airconditioners zijn hierdoor bijna geruisloos.

Energiezuinig koelen en verwarmen

Dankzij de inverter-technologie koelt en verwarmt het systeem op een energiebesparende manier. Perfect om energieverbruik te reduceren, met optimaal comfort en het hoogste rendement.

Fantastische luchtkwaliteit

Remeha Diva wandmodellen creëren een schonere gezondere luchtkwaliteit in de ruimte door de ionisator, die de lucht reinigt van schadelijke bacteriën en allergenen.

Kijk voor meer informatie over Remeha Diva op www.remeha.nl/diva

Bekijk het assortiment