Productnieuws

Comfortabel koelen en verwarmen met Remeha Diva Airconditioning

Met de Remeha airconditioning bieden we een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier. Met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement.

De Remeha airconditioning oplossingen bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, welke het hele jaar aangename koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen.

Ruim assortiment

De binnenunits zijn leverbaar als wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-split uitvoering. Het uitgebreide assortiment geeft de mogelijkheid tot het selecteren van de meest optimale koel- en verwarmingscapaciteit in iedere gewenste ruimte.

Met de standaard meegeleverde (afstand)bediening kun je de airconditioner laten koelen, verwarmen, ontvochtigen en de lucht in de ruimte filteren. Met de ruime keuze in ventilatorinstellingen voorziet de unit altijd in het gewenste comfort. Zo bieden we een passende oplossing voor iedere situatie!

Kenmerken van Diva airconditioning

Zoals je van Remeha gewend bent zijn de units snel en eenvoudig te installeren, biedt Remeha een betrouwbaar product en wordt er prima garantie gegeven.  

De Remeha airconditioning is comfortabel en stil, energiezuinig in koelen en verwarmen en creëren een schonere en gezondere luchtkwaliteit.

Ondersteuning

Remeha staat je graag bij. Van uitgebreide informatie en handige tools tot trainingen en ondersteuning bij installatie. Je kunt via telefoon, WhatsApp en online altijd contact opnemen met Remeha.

Kijk voor meer informatie op remeha.nl

Bekijk het assortiment