Productnieuws

Complexiteit eenvoudig gemaakt: Honeywell Home HCC100 Multizone vloercomfort regelaar

De HCC100 past op eenvoudige wijze in zowel bestaande als nieuwe installaties, terwijl de Resideo Pro app de installatie en configuratie eenvoudiger en overzichtelijker maakt.
De HCC100 is een multizone-regeling die de verwarming en koeling individueel regelt in maximaal acht ruimtes in een woning of kantoor.

De HCC100 regelt en balanceert het systeem voor een efficiënt energieverbruik. Deze alles-in-één-oplossing kan zowel met bedrade als draadloze Honeywell Home thermostaten worden uitgerust. In de combinatie met evohome met wifi biedt de HCC100 nog meer bedieningsmogelijkheden.

Door de aangescherpte normen voor energie-efficiëntie met als doel de CO2-uitstoot te verlagen, is de toepassing van de HCC100 een slimme keuze in installaties met verschillende, duurzame bronnen en warmte- en koudeopwekkers, zoals:

  • CV-ketels en hybride systemen
  • Wamtepompen
  • Collectief warmte- en koelnet

Eenvoudige configuratie via de Resideo pro app

De Resideo Pro app biedt jou ook de mogelijkheid om het systeem direct te testen via een signaalsterktetest.
Ook heb je de mogelijkheid tot het individueel aansturen van de verschillende uitgangen, hierdoor kun je snel en eenvoudig de complete installatie doornemen en volledig getest opleveren. De Resideo Pro app is exclusief voor installateurs en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Nieuwe generatie multizone vloercomfort regelaars

Met de HCC100 introduceert Resideo een nieuwe generatie multizone vloercomfort regelaars die de controle weer in handen van de installateur legt. De HCC100 is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden.
Als installateur sta je nooit alleen. We bieden van A tot Z ondersteuning waar dat nodig is. Van handige hints en tips tot Elearning modules en volledige opleidingen.
Update jouw vaardigheden en doe mee aan de slimme revolutie.
De regelaar is ontworpen en geproduceerd in Europa, waarbij we de 130 jaar ervaring combineren met de nieuwste, slimme technologie.

Bekijk het assortiment