Productnieuws

Complexiteit eenvoudig gemaakt met Honeywell Home HCC100 Multizone vloercomfort regelaar

De HCC100 past op eenvoudige wijze in zowel bestaande als nieuwe installaties, terwijl de Resideo Pro app de installatie en configuratie eenvoudiger en overzichtelijker maakt.

De HCC100 is een multizone-regeling die de verwarming en koeling individueel regelt in maximaal acht ruimtes in een woning of kantoor.

Hij regelt en balanceert het systeem voor een efficiënt energieverbruik.

Deze alles-in-één-oplossing kan zowel met bedrade als draadloze Honeywell Home thermostaten worden uitgerust.

 In de combinatie met evohome met wifi biedt de HCC100 nog meer bedieningsmogelijkheden.

Door de aangescherpte normen voor energie-efficiëntie met als doel de CO2-uitstoot te verlagen, is de toepassing van de HCC100 een slimme keuze in installaties met verschillende, duurzame bronnen en warmte- en koudeopwekkers, zoals:

Eenvoudige configruatie via de Resideo Pro app

De Resideo Pro app biedt u ook de mogelijkheid om het systeem direct te testen via een signaalsterktetest. Ook heeft u de mogelijkheid tot het individueel aansturen van de verschillende uitgangen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de complete installatie doornemen en volledig getest opleveren. De Resideo Pro app is exclusief voor installateurs en beschikbaar voor zowel iOS als Android.

De HCC100 is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Als installateur staat u nooit alleen. We bieden van A tot Z ondersteuning waar dat nodig is, van handige hints en tips tot Elearning modules en volledige opleidingen. Update uw vaardigheden en doe mee aan de slimme revolutie. De regelaar is ontworpen en geproduceerd in Europa, waarbij we de 130 jaar ervaring combineren met de nieuwste, slimme technologie. Ga voor meer informatie naar resideo.com.

Bekijk het assortiment