Productnieuws

Cool #LikeABosch


Nieuwe airco’s: A+++ voor koelen én verwarmen

Bosch Climate single- en multi-split airconditioners hebben zich bewezen in de warmste streken van de wereld. Sinds een paar jaar zijn deze hoogwaardige oplossingen ook verkrijgbaar via Rensa. Naast koeling worden Nefit Bosch airconditioners steeds meer gebruikt voor (bij)verwarming. De nieuwste generatie is namelijk nog efficiënter, zoals de Climate 7000i met een indrukwekkend energielabel A+++ voor zowel koelen, als verwarmen. Cool & Warm #LikeABosch.  

Particuliere én zakelijke toepassingen

Dankzij de steeds ruimere keuzemogelijkheden zijn de airco’s van Nefit Bosch niet alleen geschikt voor het koelen en/of verwarmen van woningen, maar ook voor toepassingen in retail en andere kleinzakelijke toepassingen, zoals kantoren aan huis of praktijkruimtes. Hiervoor introduceert Nefit Bosch nieuwe mogelijkheden.

Nieuwe Multi-Split mogelijkheden

Kies bij de aanschaf van de juiste oplossing voor de technologie van een wereldspeler. De Climate 5000 M multi-split buitenunit kan op verschillende manieren worden geconfigureerd voor woonhuizen, appartementen en bedrijfsruimtes. De buitenunit is beschikbaar in vier verschillende vermogens en kan op maximaal vijf types binnenunits worden toegepast. Naast de reguliere binnenunits, zijn er nu ook wand-, plafond, kanaal- en vloervarianten die zowel geschikt zijn voor woningen, als voor kleinzaklijke toepassingen.

Nieuw: Climate 7000i single-split A+++ 

Het airco-programma van Nefit Bosch omvat verschillende single-split airco’s. Naast de Climate 3000i en 6001i is deze zomer ook de Climate 7000i leverbaar, voor het hogere segment. De Climate 7000i representeert de nieuwste generatie airconditioning. De top qua efficiëntie, met energielabel A+++ op zowel koelen, als verwarmen Fluisterstille werking en uitgebreide mogelijkheden. De Climate 7000i is deze zomer leverbaar met binnenunits in zowel zwarte, als witte kleur. De Climate 7000i heeft een fluisterstille werking met geluidsniveaus van 19 dB(A) en 20 dB(A) voor de grotere modellen.

Om zo efficiënt mogelijk te verwarmen, heeft de Climate 7000i naast de functie Energy Save+ een ingebouwde sensor. Als je gedurende 30 minuten afwezig bent, wordt de temperatuur automatisch verlaagd. Zodra je weer in de buurt van het systeem komt, start het automatisch weer met verwarmen.

Bekijk het assortiment