Productnieuws

Creëer een gezonde en productieve omgeving met Symaro-opnemers en RDG2serie-thermostaten van Siemens

In de zoektocht naar veilige en productieve werk- en leeromgevingen is een gezond binnenklimaat van essentieel belang. Siemens biedt geavanceerde oplossingen om de luchtkwaliteit in gebouwen te optimaliseren en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Symaro-opnemers: Optimale luchtkwaliteit voor een gezond binnenklimaat

Een gezond binnenklimaat begint bij goede luchtkwaliteit. Symaro-opnemers van Siemens spelen een cruciale rol in het reguleren van luchtverversing, CO2-niveaus en fijnstofreductie. Deze opnemers registreren en delen nauwkeurige meetwaarden snel, wat de basis vormt voor een efficiënte regeling van HVAC-installaties. Met een breed scala aan opnemers, variërend in prijs en prestatie, biedt Siemens de juiste oplossing voor elk type gebouw.

Belangrijkste voordelen:

  • Gegarandeerde meetnauwkeurigheid en stabiliteit dankzij infraroodmeting en zelfkalibratie.
  • Eenvoudige installatie en gebruiksgemak door gepatenteerde technologie.
  • Energiebesparing en optimaal comfort door gestuurde ventilatie.

RDG200-thermostaten: Optimaliseer binnenluchtkwaliteit en energie-efficiëntie

Om de kwaliteit van binnenlucht te reguleren en tegelijkertijd energie-efficiëntie te bevorderen, biedt Siemens het RDG200-thermostaatassortiment aan. Deze thermostaten zijn perfect voor commerciële en onderwijsgebouwen, zoals kantoren, scholen, universiteiten en hotels. De alles-in-één RDG200-thermostaten zijn kosteneffectieve en universele oplossingen voor ruimteregeling, met diverse eigenschappen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Belangrijkste voordelen:

  • Stand-alone werking en naadloze integratie met gebouwmanagementsystemen zoals Desigo™ en Synco™ via KNX-communicatie.
  • Snelle en gemakkelijke installatie dankzij handige systeemtools, DIP-switches en NFC-technologie van de smartphone-app PCT Go.

Combineer voor optimale prestaties: Luchtklepmotoren

Om een volledige oplossing te creëren voor frisse lucht in uw ruimtes, kunt u luchtklepmotoren gebruiken in combinatie met Symaro-opnemers en RDGserie-thermostaten. Deze motorsystemen zorgen voor nauwkeurige regeling van luchtstromen, waardoor u een optimaal en gezond binnenklimaat kunt handhaven.

Kies voor Siemens-oplossingen om een gezonde, productieve en energiezuinige omgeving te garanderen.

Bekijk de Symaro

Bekijk de RDG200