Productnieuws

Creëer een veilig binnenklimaat met de AirPurifier: de stille luchtreiniger van WOLF

De WOLF AirPurifier is een snelle en effectieve oplossing voor een gezond binnenklimaat voor in o.a. kantoren en congresruimtes, scholen,  horeca en algemene openbare ruimten. De luchtreiniger zorgt voor een effectieve luchtfiltratie en is een direct toepasbare oplossing voor het filteren van aerosolen uit de lucht middels de krachtige HEPA-filter H14.

Doeltreffend tegen virusoverdracht

De WOLF AirPurifier is in principe geschikt voor alle ruimtes met een volume tot ca. 200 m3. Door gebruik te maken van de nieuwste EC-ventilator-technologie wordt een 6-voudige luchtfiltratie per uur bereikt. De dubbele filtertrap (met HEPA-filter H14) zorgt voor de beste, gezuiverde ruimte, waardoor de WOLF AirPurifier bijzonder geschikt is voor openbare en commerciële ruimtes waarbij onvoldoende geventileerd wordt. In grotere ruimtes kan de noodzakelijke luchtfiltratie worden bereikt door het installeren van meerdere units.

Eenvoudig efficiënt

Met slechts 2 verschillende standen (normale en boost-modus) is de luchtreiniger eenvoudig in gebruik. Dankzij de snelle installatie (Plug&Play) is de WOLF-luchtreiniger zeer flexibel en kan hij overal worden gebruikt waar extra luchtfiltratie nodig is. Van kinderdagverblijven, restaurants, vergaderzalen, evenementenlocaties, kantoren, huisartspraktijken, apotheken en fitnesscentra tot winkels. Met een geluidsdrukniveau van 34 dB(A) bij een luchtfiltratiesnelheid van 4-6x in de ruimte kent de luchtreiniger een zeer stille werking, waardoor de AirPurifier ook bijzonder geschikt is voor klaslokalen.

De AirPurifier voldoet aan VDI 6022: De hoogst mogelijke hygiëne in overeenstemming met de eisen voor luchtbehandelingsystemen en -apparaten. Met een hoogte van 2,3m hoogte is men beschermt tegen oncomfortabel tocht en zo zorgt de luchtreiniger voor een optimale luchtverdeling van gefilterde lucht.