Productnieuws

DRL: Mat Zwarte LISA Designradiatoren

Maak nu kennis met de nieuwe Trendy lijn Mat Zwarte LISA Design Badkamer radiatoren, uit te breiden met Mat Zwarte OVUS Design kranensets, Aansluitsets en Regelelement.

DRL|LISA Mat Zwarte Badkamerradiatoren:

LISA Mat Zwart, dé nieuwe complete verfijnde serie Design badkamerradiatoren van DRL Products, nu ook standaard in een prachtige Mat Zwarte kleur. Kenmerkend is de smaakvolle eenvoud en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Deze trendy badkamer-designradiatoren hebben een tweeledig doel: als warmtebron zijn ze prachtig om te zien en ze kunnen uw droge handdoeken voorverwarmen.

KENMERKEN Mat Zwarte DRL LISA Designradiatoren:

  • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
  • Vele uitvoeringen
  • Uit te breiden, ook in Mat Zwart met: 

 - Dubbel instelbare onderblokken

 - Aansluitsets 16/2 of 15 mm

 - Thermostatisch regelelement M30x1,5: OVUS Picco

Compact en 4x1/2” uitvoering

LISA Mat Zwart is er in de uitvoeringen 50mm Compact en 4x1/2”, beiden leverbaar in 8 modellen (4 hoogtes in 2 breedte maten).

De horizontale buizen hebben een diameter van Ø 22 mm. DRL LISA Compact, is dé ideale badkamerradiator wanneer de cv-leidingen op 50 mm recht of haaks uit de vloer of wand komen.

DRL|OVUS Mat Zwarte Onderblokken, Designsets en regelementen

Deze LISA badkamerradiatoren zijn uit te breiden met prachtige Mat Zwarte OVUS Designkranensets, verkrijgbaar is in vele uitvoeringen.

DRL OVUS Mat Zwarte Onderblokken zijn toepasbaar op radiatoren met een compact of midden-onderaansluiting. Het OVUS Onderblok is voorzien van een ingebouwd voetventiel, is dubbel instelbaar en leverbaar in 2 x ½” h.o.h. 50 mm. Verkrijgbaar in een haakse uitvoering met de knop rechts of links en een rechte uitvoering met de knop links of rechts (omkeerbaar).

De schitterende DRL OVUS Mat Zwarte Designkraan met bijpassend voetventiel wordt geleverd in ½” en is leverbaar in de uitvoeringen haaks, recht en dubbel haaks (links of rechts).

Bijbehorend­­e Aansluitsets en Regelementen

Met de OVUS Mat Zwarte Aansluitsets voorzien van zwarte rozetten, accentueer je het afwerkingsniveau van de radiator.

Verkrijgbaar in de leidingdiameters 14/2, 16/2 en 15mm knel.

De OVUS Thermostatische regelelementen zijn voorzien van een grote regelnauwkeurigheid en reageren op de ruimtetemperatuur; zo hoef je nooit meer zelf de temperatuur in te stellen en bespaar je energie.

De DRL Regelelementen zijn ook compatibel op de OVUS thermostatisch voorbereide kranen met een M30 x 1,5 aansluiting. Leverbaar in Mat Zwart/Chroom (Drayton), OVUS Zwart/Zwart en Picco Mat Zwart (OVUS).

De DRL-vloeistof gevulde Thermostatische Regelelementen maken een optimale comfortregeling mogelijk.  

Klik hier voor het assortiment DRL LISA Mat Zwart badkamer radiatoren bij RENSA