Productnieuws

Danfoss introduceert een nieuwe serie kamer- en klokthermostaten

De nieuwe serie Danfoss kamer- en klokthermostaten brengt bedieningsgemak en tijdloos design naar de eindgebruiker. De Danfoss RET2001™ en Danfoss TPOne™ zijn toekomstbestendige oplossingen voor een reeks hedendaagse problemen, van onvoldoende wooncomfort tot stijgende energierekeningen. Leer beide thermostaten—en de voordelen die zij bieden—kennen.

RET2001

De RET2001™ digitale kamerthermostaat combineert een minimalistisch, wit design met een groot display met achtergrondverlichting. Je stelt de temperatuur in door aan de ring rond het scherm te draaien. De vorstbeschermingsfunctie en vakantiemodus helpen je met het besparen van energie wanneer je van huis bent. Stel een begrensbare maximum- en minimumtemperatuur in om geknoei met de temperatuur te voorkomen.

TPOne

De Danfoss TPOne™ heeft een tijdloos rechthoekig design met fysieke drukknoppen aan beide kanten van een ruim display met achtergrondverlichting. TPOne™ regelt de temperatuur in huis automatisch aan de hand van de schema’s die je zelf programmeert. Maak gebruik van de vier comfortmodi, die je naar eigen wens kunt aanpassen, om met één druk op de knop te genieten van een perfect binnenklimaat—op ieder moment.

Onafhankelijke tests hebben aangetoond dat het verlagen van de comforttemperatuur met slechts één graad het energieverbruik met wel 10% kan verminderen. Dat is niet alleen plezierig voor de portemonnee, maar ook voor onze planeet. De eenvoudige knopbediening en aanpasbare comfortmodi van Danfoss TPOne™ maken het verlagen van de temperatuur simpeler dan ooit tevoren.

De OpenTherm varianten van de RET2001™ en de TPOne™ zijn nu verkrijgbaar bij Rensa. Voor meer informatie over deze kamer- en klokthermostaten, kun je op de Danfoss website terecht, of bij jouw vertrouwde Rensa vestiging.

Bekijk de RET2001™

Bekijk de TPOne™