Productnieuws

De DucoBox Energy Comfort Plus: vlagschip voor ventileren met oog op comfort

De DucoBox Energy Comfort Plus combineert de beste aspecten van de andere leden van The Energy Family. Verbeterde akoestische demping samen met krachtige en toch efficiënte ventilatieprestaties zorgen ervoor dat de Comfort Plus een toonaangevende rol inneemt.

Stilte tijdens de storm

Ongeacht hun verhoogde debietcapaciteit (tot 550 m3/h bij 200 Pa) scoren de nieuwste toestellen bijzonder goede akoestische waardes. Een geluiddempende mantel zorgt voor een extra demping van 10 dB. Daarnaast zijn ze uitgerust met de stilste ventilatoren op de markt waardoor ze vrijwel geruisloos hun werk doen.

Energiebesparing door zones

De dynamische klep verdeelt de luchtstromen optimaal tussen een dag- en nachtzone, op basis van de slimme vraagsturing (CO2 en vocht). Op die manier wordt er enkel geventileerd waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid. Deze manier van zonaal ventileren werkt energiebesparend maar draagt ook bij aan het akoestisch comfort.

Zonaal ventileren

Tot 30% minder geluid en een energiebesparing tot 40%. Dat is waar zonale ventilatie voor staat. De woning wordt verdeeld in zones en er wordt enkel geventileerd op het juiste moment, op de juiste plaats. Ontdek de magie van zonale ventilatie en breng frisse lucht in je leven.

DucoVent Comfort

Een waardevolle toevoeging aan een installatie met een DucoBox Energy Comfort Plus is de nieuwe DucoVent Comfort. Dit eenvoudig, tijdloos ventiel heeft zowel esthetiek als inregelgemak centraal staan. Het kan dienstdoen als toevoer- of afvoerventiel en in het bijzonder voor de seriematige bouw. Het ventiel beschikt namelijk over 11 inregelstanden, waardoor het zeer fijn afgesteld kan worden op de noden van de woning. In combinatie met de slimme kopieerfunctie van de DucoBox Energy Comfort Plus kan dit ventiel een installateur assisteren om in een handomdraai een volledig project in te regelen.

Ontdek het zelf

Ontdek de DucoBox Energy Comfort Plus voor jezelf! Bezoek stand F045 van 10 tot en met 12 oktober op Vakbeurs Energie en ervaar het toestel in levende lijve. Het DUCO-team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

Bekijk het assortiment