Productnieuws

De Flair biedt duurzame ventilatie in élke woning

In de energietransitie is schone lucht essentieel. Bij het verduurzamen van woningen is het plaatsen van een energiezuinig ventilatiesysteem een belangrijke stap. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij renovatie of verbouw.

Na de succesvolle introductie van de compacte Flair 200 en de flexibele Flair 300 en 400, heeft Brink Climate Systems de familie nu uitgebreid met Flair 450 en 600. Resultaat: een brede range met eindeloos veel installatiemogelijkheden. Of het nu gaat om een compacte starterswoning, een riante villa of een hoogbouwproject met appartementen van verschillende groottes: Flair is dé oplossing.

Compact = perfect bij vervanging

De Flair 200 en 300 toestellen zijn de meest compacte in de markt en daardoor ook uitstekend toepasbaar als vervangingsoplossing. In de jaren 80 en 90 werden HR-warmtewinning (WTW) units veelal in kleine ruimtes geplaatst. Als vervanger is Flair dan jouw beste keuze. Het toestel presteert volgens de eisen van nu en past qua afmetingen in de ruimtes van toen.

Flexibel

Met Flair kun je alle kanten op. Van de Flair 300 en 400 is een variant leverbaar met 2 aansluitingen boven en 2 onder (2b/2o). Vooral bij plaatsing op zolder levert dat een aantal belangrijke voordelen op. Door aansluiting van kanalen aan de onderzijde bespaar je ruimte, is installatie makkelijker en zorgt een lagere weerstand in de kanalen voor energiebesparing. Kortom, met de complete Flair-serie biedt Brink nu ventilatie met WTW voor elk project en elk type woning.

Bekijk het assortiment

Kijk voor meer informatie op: www.brinkclimatesystems.nl.