Productnieuws

De Remeha miTera is dé perfecte cascademanager

Met slechts één enkele regelaar tot 8 cv-ketels modulerend aansturen! Dat kan nu met de nieuwe Remeha miTera cascademanager. Hij blinkt uit in design, connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid, maar is bovenal efficiënt. 

De regelaar beschikt over een heldere en gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface met een duidelijk overzicht van de cascadeopstelling en -instellingen. Ontwikkeld door Remeha werkt de cascademanager nauw samen met de moderne Ace-platform cv-ketels, maar ook met bestaande (OpenTherm) ketels.

Autodetect van Remeha cv-ketels

Met de autodetect functie kan alle informatie bij het aansluiten direct uit de moderne Remeha Ace-ketels opgehaald worden. Hiermee wordt de tijd die nodig is voor het instellen van de cascadeconfiguratie sterk gereduceerd. 

Slimme regelstrategieën voor meest efficiënte werking

De aangesloten cv-ketels kunnen optimaal en zo efficiënt mogelijk functioneren door de slimme regelstrategieën. Met als resultaat een langere levensduur van de cv-ketels, lagere onderhoudskosten en minder stookkosten voor de eindgebruiker.

Flexibele plaatsing

De slimme regelaar kan flexibel geplaatst worden, bijvoorbeeld op een montageplaat aan het cascadeframe, door middel van wandmontage of montage op een DIN-rail in een schakelkast.

Connectivity

De cascademanager is ideaal inzetbaar als single-point-of-contact van de complete cascade installatie voor het gebouwbeheersysteem. Optioneel zijn de gebruikelijke Modbus of BACnet standaarden mogelijk.

Sterke punten van de miTera

  • Tot max. 8 cv-ketels modulerend aansturen.
  • Werkt nauw samen met moderne Ace-platform cv-ketels, maar ook met bestaande (OpenTherm) ketels.
  • Autodetect functie, t.b.v. automatisch inlezen van alle ketel informatie.
  • Duidelijk display met grafische gebruikersinterface.
  • Slimme regelstrategieën voor een zo optimaal en efficiënt mogelijk functioneren.
  • Flexibele plaatsing.

Bekijk het assortiment