Productnieuws

De innovatieve verbinding voor het luchtverdeelsysteem

Luchtdicht, eenvoudig en betrouwbaar!

De RapidLock® is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van luchtverdeling en is ontworpen om het aansluiten van luchtverdeelkanalen eenvoudig en efficiënt te maken. Met zijn gecoate dichtingsringen en een nieuwe klembeugel realiseer je een betrouwbare, luchtdichte en eenvoudig te plaatsen verbinding.

Ontdek RapidLock®

Tijdens de totale installatie bespaar je tijd en moeite met het nieuwe RapidLock® click-systeem. Met een rode kunststof klembeugel koppel je alle onderdelen van het complete Zehnder luchtverdeelsysteem snel en gemakkelijk aan elkaar. Zo vervallen vele stappen en ga je veel efficiënter te werk.

RapidLock® is de nieuwe aansluiting voor alle ComfoTube 90 luchtverdeelcomponenten. De RapidLock® bestaat uit 3 elementen: een nieuwe kunststofaansluiting, een rode kunststof klembeugel en een rubberen ring met coating. Hierdoor kan het ComfoTube luchtkanaal zonder voorbehandeling van de rubberen ring en zonder verwijdering van de klembeugel, in de aansluiting geschoven worden. De RapidLock® verzekert een snelle, makkelijke en efficiënte installatie, bij elk project. 

Een nieuwe manier om luchtverdeling aan te sluiten

Bij Zehnder staat het vereenvoudigen van het installatieproces centraal in onze productontwikkeling. Het doel is om de voordelen van een betere luchtkwaliteit te kunnen bieden aan een steeds groter aantal bewoners.

Ons innovatieve nieuwe RapidLock® verbindingssysteem maakt het aansluiten van jouw luchtverdeelsysteem veiliger, eenvoudiger en efficiënter.

Bij het monteren wil je een robuuste, luchtdichte verbinding die eenvoudig te installeren is. De RapidLock® aansluiting voldoet aan alle drie de criteria.

Dankzij de geïntegreerde klembeugels in de luchtverdeelcomponenten, maakt de RapidLock® verbinding een eenvoudige integratie en een verhoogde flexibiliteit mogelijk dankzij meerdere montagemogelijkheden.

Voordelen van RapidLock®

  • Tijdswinst
  • Een solide verbinding
  • Makkelijk te demonteren

Producten uitgerust met RapidLock®

Onze intuïtieve RapidLock® verbinding is ontworpen voor eenvoudig gebruik en met de nadruk op veiligheid. De RapidLock® is ontwikkeld in lijn met het assortiment geïsoleerde en niet-geïsoleerde kanalen van Zehnder en is de enige keuze als je een veilige, efficiënte en gemakkelijke manier wilt om het luchtdistributiesysteem aan te sluiten.

Voor alle professionals is de RapidLock® een must-have. Ga meteen efficiënter te werk en bespaar tijd door het intuïtieve ontwerp.

Bekijk het assortiment