Productnieuws

De krachtige schakel voor warmtenetten

Nieuwe CLIP-FLEX isolatiemoffen met geïntegreerd afdichtingssysteem

3 vormen. 2 maten. 1 meesterwerk. De nieuwe CLIP-FLEX mof is meer dan gewoon een knooppunt in het warmtenet. Hij is een nieuwe krachtige schakel voor wijkverwarmingsoplossingen en passend op alle REHAU voorgeïsoleerde terreinleidingen.

REHAU heeft zijn portfolio op het gebied van systeemoplossingen voor warmtenetten uitgebreid met een krachtige schakel. De CLIP-FLEX mof is nog universeler, flexibeler en luchtdichter en vereenvoudigt de installatie voor installateurs. De moffen zijn verkrijgbaar in T-, I- en L-versies en geschikt voor alle REHAU voorgeïsoleerde terreinleidingen met een diameter van 90-250 mm.

Flexibiliteit op de bouw

Geïnspireerd door de eisen van de bouw ontwikkelde REHAU een kogelgewrichtfunctie die zelfs extreme hoekafwijkingen tot 22,5 graden aankan. Het geïntegreerde EPDM afdichtingssysteem is bestand tegen een waterdruk tot 0,3 bar en zorgt ervoor dat buizen van verschillende typen en diameters eenvoudig gecombineerd kunnen worden - zonder dat er aparte afdichtringen nodig zijn.

Efficiënt en zonder fouten

Voor een eenvoudige en snelle montage. Het installeren van een grote T-mof neemt gemiddeld maar 45 minuten in beslag. Er is geen speciaal gereedschap nodig. Fouten op de bouwplaats worden tot een minimum beperkt dankzij het eenvoudige installatieproces.

Meer ruimte voor het maken van verbindingen dankzij compact ontwerp

Het nieuwe ontwerp van de mof biedt tot 20 procent meer ruimte voor montage en installatie van verbindingen, dankzij een combinatie van de compacte halve schalen en geïntegreerde afdichtingsgewrichten. Diezelfde compacte combinatie zorgt tot 30 procent minder transport- en opslagvolume.

Bekijk het assortiment